KIWA-examentraining

Start

Hoofddorp*, donderdag 17 juni 2021

*Let op: vanwege de coronamaatregelen kunnen we tijdelijk niet in de gebouwen van Inholland terecht. Omdat we het belangrijk vinden dat onze deelnemers óók van elkaar leren en elkaar kunnen ontmoeten, worden de bijeenkomsten verzorgd op de externe locatie FLX Space in Hoofddorp.


Duur

één bijeenkomst van 10:00 - 17:00 uur

Investering

€ 295 (incl. literatuur), bij voorkeur online betalen
NB: Scholingskosten fiscaal aftrekbaar of in termijnen betalen? Lees verder! 

Type

training


Niveau

post-hbo

Docent

Profiel Fokke van der Meulen

 “Ik ben als afgestudeerd psycholoog zeer geïnteresseerd in menselijke verhoudingen. Mijn kernwaarden zijn respect, hulpvaardigheid en openheid. Dat is ook een van de redenen geweest om midden jaren 90 van de vorige eeuw schuldhulpverlener te worden: het helpen van mensen vanuit een bepaalde expertise. Na ongeveer 13 jaar kwam de onvermijdelijke vraag naar boven: “Wat wil ik verder met mijn leven?” Ik besloot daarop mijn kennis en kunde over te dragen op anderen die om allerlei redenen meer van het vak willen weten. Sinds 2008 werk ik als zelfstandig docent en trainer, met name op het gebied van schuldhulpverlening en alles wat daarmee samenhangt.
Mijn cursisten door de jaren heen zijn bijzonder positief over mij. Ik word vooral gekwalificeerd als duidelijk, geduldig en heel prettig om naar te luisteren.”

 

 

Esther Lute nov 2018.jpg

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Esther Lute
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Esther
T: 06 2111 5501 | 088 466 30 30
E: esther.lute@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven