Casemanagement

Docent Sandra Bakker

“Heb je al veel ervaring in het vak en wil je hierbij meer theoretische onderbouwing kunnen inzetten? Of ben je begonnen met werk en wil je meer verdieping aanbrengen in je vak? Dan is de post-hbo opleiding Casemanagement perfect voor jou.

Tijdens de opleiding krijg je een uitgebreide verdieping in je werk als verpleegkundige. De opleiding sluit perfect aan bij de huidige tendens in de gezondheidszorg om de hele omgeving van de patiënt te betrekken bij de behandeling. Wat het voor deelnemers zo leuk maakt om de post-hbo opleiding Casemanagement te volgen? Het uitwisselen van ervaringen uit verschillende werkgebieden. Je neemt als het ware een kijkje bij elkaar in de keuken. En daar leert iedereen van!

Ik werk sinds 1985 onafgebroken binnen de GGZ, waarvan de eerste vijftien jaar klinisch. Sinds ongeveer tien jaar ben ik naast mijn werk als casemanager betrokken geraakt bij het geven van trainingen en workshops. Dit doe ik zowel intern als extern. De speerpunten in mijn werk zijn herstel en Anti-Stigma. Na 34 jaar werkzaam te zijn in de GGZ ben ik nog steeds bevlogen en enthousiast!”Sandra Bakker, docent Casemanagement

Terug naar Docenten

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven