GGZ-agoog

Start

Diemen, donderdag 16 februari 2023

Duur

20 bijeenkomsten in ca. 1 jaar, tweewekelijks van 13:00 - 21:30 uur


Studiebelasting

ca. 15 uur zelfstudietijd per week


Waardepapier

Na succesvolle afronding van de post-hbo opleiding tot GGZ-agoog ontvang je een diploma van Inholland Academy en een certificaat van het COAAB. Hiermee kan een registratie bij het Registerplein verkregen worden, waarmee je de titel ‘GGZ agoog’ kunt voeren. Tevens levert dit een erkende registratie bij Registerplein op voor 1260 punten.

Investering

€ 4.795 (excl. literatuur)
Let op: Vraag tot € 1.000 euro STAP-budget aan, dit kan per persoon 1 keer per jaar. Als je in termijnen wilt betalen, bekijk dan hier de mogelijkheden.

Type

opleiding

Niveau

post-hbo

Bijzonderheden

Na afronding mag je de titel ‘geregistreerd GGZ-agoog’ voeren. Inholland Academy is de enige aanbieder in de westelijke Randstad die opleidt tot een erkende registratie bij het Registerplein. Deze registratie is een belangrijk voordeel in het werkveld, niet alleen voor vergoeding van behandelingen maar ook als objectieve erkenning van kennis en vaardigheden. Er is aansluiting op onderzoeksinzichten vanuit lectoraat Hogeschool Inholland, een belangrijk kennisinstituut in Nederland. Inholland sluit aan bij de omgeving waarin les wordt gegeven. Binnen de reguliere Social Work opleidingen en in de opleiding tot GGZ-agoog is er dan ook aandacht voor multicultureel werken. De opleiding is praktijkgericht met docenten uit het werkveld en veel ruimte voor inbreng van eigen leervragen.

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Samantha Dooper
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Samantha
T: 06 1527 9389 | 088 466 30 30
E: samantha.dooper@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven