Hoger management zorg en welzijn

Referenties post-hbo Hoger management zorg en welzijn

"Door de koppeling van theorie en praktijk ben ik een 'completere' manager geworden die met een bredere kijk ingewikkelde organisatievraagstukken tegemoet treedt. Ik neem nu meer tijd voor het beste resultaat: 'Take your time, to be there in time'."

Mark Veen - opleiding Middenmanagement zorg en welzijn

Mark Veen, Clusterhoofd Dagbesteding Leekerweide, Wognum en oud-deelnemer Hoger management zorg en welzijn


"Na het volgen van de opleiding Middenmanagement zorg en welzijn wilde ik mijzelf door blijven ontwikkelen. Ik heb ambitie en de opleiding Hoger management zorg en welzijn bood mij de kans om m'n vaardigheden verder te vergroten. Het was een confronterend jaar, maar daar leer je alleen maar van. Nu weet ik waar ik sterk in ben en waar ik nog aan moet werken. Maar ook waar de organisatie staat en hoe ik mijzelf daarin het beste kan bewegen. Ik ben kritischer geworden en kan nu ook op strategische wijze naar de lange termijn kijken. Mede door de fijne docenten, het prettige contact en de koffie die altijd klaarstond, is de opleiding voorbijgevlogen." 

Inge de Groot, Manager Primair Proces bij 's Heeren Loo Zorggroep regio Noordwest-Nederland en oud-deelnemer  Hoger management zorg en welzijn

"Aanvankelijk had ik binnen m'n werk in de zorg moeite om mee te komen in de gesprekken op managementniveau. De veranderende wetgeving en vele financieringsstromingen maakten het een vrij complexe materie. De Pieter Raat Stichting is een compacte en ambitieuze organisatie in de ouderenzorg in Heerhugowaard. Een organisatie die constant in beweging is. Naast de veranderende wetgeving en richtlijnen, zijn wij als organisatie een efficiencyslag aan het maken in o.a. de facilitaire afdeling. Na een reorganisatie in de voeding, ben ik constant met mijn team op zoek naar andere en betere manieren om het primaire proces te ondersteunen. In mijn rol als Manager Facilitair had ik daarom behoefte aan een opleiding die mij meer inzicht zou geven in het strategisch denken in de zorg. Een opleiding die mij ook in staat stelt om verbanden te leggen tussen verschillende bedrijfskundige aspecten en die tevens mijn eigen competenties verbetert. Met het volgen van de verschillende modules van HZW en de interessante discussies die loskwamen tijdens de lessen, heb ik het gevoel dat ik dit inzicht steeds meer aan het krijgen ben. De lesstof van de verschillende modules is zeer goed toepasbaar in het veranderende landschap waarin De Pieter Raat Stichting zich beweegt."

Adriaan Dorenbos, Manager Facilitair bij De Pieter Raat Stichting en oud-deelnemer Hoger management zorg en welzijn

Terug naar In het kort

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Margo van Kemenade
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Margo
T: 06 5435 2764 | 088 466 30 30
E: margo.vankemenade@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven