Post-hbo Bedrijfskunde zorg en welzijn

Maak van jouw zorg- en welzijnsorganisatie een succes

De wereld verandert snel. De belangrijkste motor achter deze veranderingen is digitale technologie. Door het internet en andere technologische ontwikkelingen wijzigen de verwachtingen van afnemers van producten en diensten en ook de dienstverlening zelf ingrijpend. Bestaande verdienmodellen staan onder druk. Veel sectoren moeten zichzelf opnieuw uitvinden. Business en bedrijfsvoering ontwikkelen zich volgens nieuwe regels. Dit geldt zeker voor de zorg- en welzijnssector.

In de avondopleiding post-hbo Bedrijfskunde zorg en welzijn ontwikkel je jezelf tot de professional die onderbouwd en met inzicht de bedrijfsvoering overziet en in staat is eigentijdse veranderingen te initiëren, strategisch beleid te maken en dit effectief uit te voeren binnen zorg en welzijn. Na de opleiding kun je versneld doorstromen naar het Fast Track MBA-programma van Business School Nederland.

Voorlichtingsavond post-hbo Bedrijfskunde zorg en welzijn

Je bent van harte welkom op de Voorlichtingsavond post-hbo Bedrijfskunde zorg en welzijn op maandag 27 mei op Hogeschool Inholland Rotterdam en woensdag 29 mei 2019 op Hogeschool Inholland Alkmaar. Tijdens deze avond ben je van 19:30 - 20:30 uur uitgebreid in de gelegenheid om de sfeer op de locatie te proeven, potentiële mededeelnemers te ontmoeten en je persoonlijke vragen te stellen over de opleiding. Interesse? Meld je nu aan!

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Margo van Kemenade
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Margo
T: 06 5435 2764 | 088 466 30 30
E: margo.vankemenade@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven