Praktijkondersteuning in de huisartsenpraktijk (tweejarig)

Preventie, voorlichting en zorg voor chronisch zieke patiënten.

De praktijkondersteuner is onmisbaar in de huisartsenpraktijk van nu. Jij neemt een unieke, zelfstandige positie in, naast de huisarts en doktersassistente. De praktijkondersteuner heeft eigen taken. Jij signaleert, biedt preventie en geeft voorlichting, bijvoorbeeld over zelfmanagement. Ook speel je een belangrijke rol in de zorg voor patiënten met een chronische aandoening, zoals diabetes, hart- en vaatziekten en astma. Sommige praktijkondersteuners richten zich vooral op de zorg voor ouderen. Ben jij mbo-verpleegkundige of doktersassistente en wil jij doorgroeien naar een hbo-functie in de huisartsenpraktijk? Deze tweejarige opleiding bereidt jou hier helemaal op voor.

Voorlichtingsavond opleidingen Zorg en Welzijn

Je bent van harte welkom op de Voorlichtingsavond opleidingen Zorg en Welzijn op dinsdag 9 april 2019 op Hogeschool Inholland Amsterdam. Tijdens deze avond ben je uitgebreid in de gelegenheid om de sfeer op de locatie te proeven, potentiële mededeelnemers te ontmoeten en je persoonlijke vragen te stellen over de opleiding(en) van jouw voorkeur. Meld je nu aan!

Veelgestelde vragen opleiding POH 2jr

Download ook de veelgestelde vragen over de post-hbo opleiding POH 2jr.

Nog geen stageplaats?

Ben je nog op zoek naar een stageplaats? Het detacheringsbureau Zusters wil je hier graag bij helpen. Meer info

Nieuw competentieprofiel praktijkverpleegkundige huisartsenzorg van kracht

Op 28 juni 2018 is het nieuwe competentieprofiel praktijkverpleegkundige huisartsenzorg (PVH) vastgesteld in het bestuur van de Stichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg (SSFH). Het profiel is ontwikkeld door NVvPO, V&VN, NVDA, CNV Zorg & Welzijn, FNV Zorg & Welzijn, Samenwerkende Hogescholen, LHV, NHG en InEen. Het profiel vloeit voort uit een convenant dat genoemde partijen begin 2016 met elkaar sloten. Dit convenant bevat zowel afspraken over de positie en de ontwikkeling van de PVH-functie in de huisartsenzorg als over de positie en doorontwikkeling van de praktijkondersteuner huisartsenzorg (POH). Lees verder op Medicalfacts.nl.

Bekijk ook de veelgestelde vragen op de website van SSFH.

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Jolanda Dekker
opleidingscoördinator

Stel je vraag aan Jolanda
T: 06 5048 7498 | 088 466 30 30
E: jolanda.dekker@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven