laden

Ben je werkzaam in de sector zorg en welzijn of ambieer je een loopbaan in deze boeiende, afwisselende branche? Dan ligt jouw hart in een vakgebied dat volop in beweging is en blijft.

Inspelen op nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg

Of je nu in de jeugd of ouderenzorg, een ziekenhuis, het sociaalmaatschappelijk werk of een (huis)artsenpraktijk werkzaam bent; je hebt voortdurend te maken met nieuwe ontwikkelingen. Veranderende wet- en regelgeving, krapte op de arbeidsmarkt, vergrijzing, samenwerkingsverbanden met zorgverzekeraars en toenemende ICT-mogelijkheden zijn de uitdagingen van deze tijd.

Professionaliteit op peil houden

Daarnaast krijg je te maken met cliënten die in een vrijere markt bewuster de hulpvraag beoordelen op kwaliteit en prijs. Kortom: een veranderende omgeving die een flexibele en professionele instelling vraagt. Met oog voor deze ontwikkelingen en de gevolgen voor jouw functioneren en jouw organisatie willen wij ondersteuning bieden met ons onderwijs.

Veranderend beroepenveld

In het beroepenveld van gezondheid, sport en welzijn vinden voortdurend veranderingen plaats. Het is belangrijk om mensen, die hulp nodig hebben, te ondersteunen en te verzorgen, in welke vorm dan ook. Daarbij komt steeds meer de nadruk te liggen op de krachten van mensen en hun omgeving waarbij ze zelf zorgen voor hun eigen veiligheid, gezondheid en vitaliteit.

Bekijk hieronder het opleidingsaanbod van onze deeltijd-, post-hbo- en masteropleidingen in de zorg.

Deeltijdopleidingen

Social Work
Verpleegkunde

Post-hbo-opleidingen

Inholland Academy biedt post-hbo-opleidingen aan binnen de verschillende rubrieken:

Jeugd, Gezin en Onderwijszorg
Management, Bedrijfsvoering, ICT en HRM
Medische Beeldvorming en Radiotherapie
Zorg en Samenleving
Gestalt

Masteropleidingen

Master of Advanced Nursing Practice
Master Medical Imaging / Radiation Oncology
Master Physician Assistant
Master Pedagogiek
Master Advanced Health Informatics Practice