Contact Conservatorium Haarlem

laden

Bezoekadres Campus Bijdorplaan

Conservatorium Haarlem
Bijdorplaan 15
2015 CE Haarlem
T 088-4660011

E-mailadres: conservatorium@inholland.nl

Postadres

Hogeschool Inholland Haarlem t.a.v. Conservatorium Haarlem
Postbus 558
2003 RN Haarlem

Routebeschrijving

Download de routekaart (pdf)
Plan zelf je route met de auto en of het openbaar vervoer

LET OP: Je kunt niet vrij parkeren rondom Hogeschool Inholland Haarlem!

In het gebied rondom de hogeschool (Bijdorplaan en omgeving) moet je ofwel betaald parkeren, ofwel een vergunning hebben. Tijdens Open Dagen kunnen bezoekers de auto parkeren in de parkeergarage van de hogeschool of op het parkeerterrein van Provincie Noord Holland (Schoonzichtlaan). ?Bekijk hier de parkeermogelijkheden.

Auto
Amsterdam/Utrecht/Den Haag: met de auto vanuit Amsterdam/Utrecht/Den Haag Komend via de A9 uit de richting Amsterdam/Utrecht/Den Haag de afslag Haarlem-Zuid/Zandvoort (A205) nemen, doorrijden richting Zandvoort. Vervolgens afslag Zandvoort/Alkmaar nemen (N208) richting Bloemendaal/Alkmaar. Vanaf de N208 linksaf de afslag Overveen/Zandvoort nemen. Daarna eerste weg rechts (Schoonzichtlaan), vervolgens eerste weg links (Veldzigtlaan). De campus van de hogeschool bevindt zich aan je rechterhand.

Alkmaar: komend via de A9 uit de richting Alkmaar (via de A22) direct na de Velsertunnel de afslag Haarlem (A208) nemen. Deze vervolgen via de N208 en de afslag Overveen naar rechts nemen. Daarna eerste weg rechts (Schoonzichtlaan), vervolgens eerste weg links (Veldzigtlaan). De campus van de hogeschool bevindt zich aan je rechterhand.

Openbaar vervoer
Station Haarlem: vanaf het NS-station Haarlem neem je bus 4, 8 of 81. Uitstappen op de Zijlweg, halte Hogeschool. Vervolgens iets doorlopen en de eerste weg rechts (Schoonzichtlaan) nemen. Sla vervolgens bij de eerst straat rechtsaf. Dit is de Veldzigtlaan, deze gaat over in de Bijdorplaan. De campus van de hogeschool bevindt zich aan de rechterkant.

Station Overveen: op het NS-station Overveen (traject Haarlem/Zandvoort) uitstappen. Ga bij de uitgang naar rechts en vervolgens steek je rechts de spoorweg over. Direct links zit de ingang van het terrein van Hogeschool Inholland Haarlem.