Open Dagen

laden

Open Avond, woensdag 31 oktober 2018 van 17:00-20:00 uur

Tijdens de Open Avond zijn studenten en docenten aanwezig en kun je een kijkje nemen bij onze faciliteiten. Heb je vragen over de opleiding en/of audities? Wees welkom!

 

Workshopdag, zaterdag 15 december 2018 van 10:00-14:00 uur

Tijdens de Workshopdag is het mogelijk om verschillende lessen te volgen, zodat je een goed beeld krijgt van de opleiding. Zo kan een zangles, gitaarles of toetsenles volgen, een theorieles bijwonen of les krijgen in onze studio's. Deze dag staan we natuurlijk ook klaar om al je vragen te beantwoorden. Meld je op tijd aan via conservatorium@inholland.nl zodat we een rooster kunnen maken op basis van jouw instrument en wensen. 

 

Proefstuderen

Als je wil komen proefstuderen word je gekoppeld aan een student van Conservatorium Haarlem. Je maakt dan een individuele afspraak. Proefstuderen kan bestaan uit een college of een rondleiding. Je kunt ook meelopen in het actuele lesrooster. Bovendien heb je gelegenheid om te praten met studenten en docenten. Je krijgt zo een goed beeld van wat de opleiding inhoudt en je kan na afloop goed inschatten of die opleiding echt wat voor je is.

Wil je een dag meelopen met een student Pop of E-music? Mail dan naar conservatorium@inholland.nl