Adres- en routebeschrijving Inholland Diemen

laden

Let op! Er zijn veel bouwwerkzaamheden rondom Inholland Diemen. Google Maps en navigatiesystemen zijn daardoor niet up-to-date. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de meest recente situatie.

Update 4 februari 2019: met de auto zijn we te bereiken via Eekholt (via Daalwijkdreef of Elsrijkdreef) of Bergwijkdreef. Kom je met de trein? Let vanaf Station Diemen-Zuid op de gele borden.

Bezoekadres

Postadres

Wildenborch 6
1112 XB Diemen
Tel: 020 - 495 11 11

Postbus 261
1110 AG Diemen 

Plan route met Google Maps
Plan route met het openbaar vervoer

Openingstijden Inholland Diemen

Dag

Openingstijden

Maandag 07.30 - 22.30 uur
Dinsdag 07.30 - 22.30 uur
Woensdag 07.30 - 22.30 uur
Donderdag 07.30 - 22.30 uur
Vrijdag 07.30 - 18.30 uur

Routebeschrijving

Let op! Er zijn veel bouwwerkzaamheden rondom Inholland Diemen en metro- en treinstation Diemen-Zuid. Google Maps en navigatiesystemen zijn daardoor niet up-to-date. 

Trein

Neem de trein naar Diemen-Zuid. De kortste route vanaf station Diemen-Zuid naar Inholland Diemen loop je door het station aan de achterzijde te verlaten. Ga bij het verlaten van het station naar rechts en de trap af. Vervolgens loop je rechtdoor en volg je de borden richting Inholland.

Metro

Neem lijn 53 richting Gaasperplas en stap uit op metrostation Verrijn Stuartweg. Deze metro rijdt vanaf NS-station Amsterdam Centraal en stopt ook de NS-stations Amsterdam-Amstel en Diemen-Zuid. 
Ga bij de uitgang van metrostation Verrijn Stuartweg naar links en steek via het zebrapad de weg over. Ga rechtdoor en blijf de weg rechtdoor volgen. Na ongeveer vijf minuten lopen sta je voor de ingang van Inholland Diemen.

Auto

Schiphol/Den Haag: Neem de A9 richting Utrecht/Amersfoort tot knooppunt Holendrecht. Volg daarna een klein stukje de A2, richting Amsterdam en neem vervolgens de A9-Gaasperdammerweg (richting Almere/Amersfoort) tot de S112. Neem deze afslag en ga linksaf de Gooiseweg op. Neem hierna de afrit Diemen/Bergwijkpark. Ga links de Daalwijkdreef op en vervolgens na 600 meter links Eekholt op. Volg de straat en ga met de bocht mee naar links voor metrostation Verrijn Stuartweg langs vervolgens de eerste straat links (Wildenborch). Je bent nu op het terrein van de hogeschool.

Utrecht: Neem de A2 richting Amsterdam. Neem, na knooppunt Holendrecht, de A9-Gaasperdammerweg (richting Almere/Amersfoort) tot de S112. Neem deze afslag en ga linksaf de Gooiseweg op. Neem hierna de afrit Diemen/Bergwijkpark Ga links de Daalwijkdreef op en vervolgens na 600 meter links Eekholt op. Volg de straat en ga met de bocht mee naar links voor metrostation Verrijn Stuartweg langs vervolgens de eerste straat links (Wildenborch). Je bent nu op het terrein van de hogeschool.

Almere/Amersfoort:
Neem de A1 richting Amsterdam en neem vervolgens de A9-Gaasperdammerweg (richting Schiphol/Haarlem) tot de S112. Neem deze afslag en ga linksaf de Gooiseweg op. Neem hierna de afrit Diemen/Bergwijkpark. Ga links de Daalwijkdreef op en vervolgens na 600 meter links Eekholt op. Volg de straat en ga met de bocht mee naar links voor metrostation Verrijn Stuartweg langs vervolgens de eerste straat links (Wildenborch). Je bent nu op het terrein van de hogeschool.

Zaandam/Purmerend: Neem de A10-noord en vervolgens afrit S 112 - Diemen-Zuid/Duivendrecht. Ga rechtsaf de Gooiseweg op en neem vervolgens de (tweede) afrit Diemen/Bergwijkpark. Ga links de Daalwijkdreef op en vervolgens na 600 meter links Eekholt op. Volg de straat en ga met de bocht mee naar links voor metrostation Verrijn Stuartweg langs vervolgens de eerste straat links (Wildenborch). Je bent nu op het terrein van de hogeschool.

Haarlem: Neem de A10-zuid en vervolgens afrit S 112 - Diemen-Zuid/Duivendrecht. Ga rechtsaf de Gooiseweg op en neem vervolgens de (tweede) afrit Diemen/Bergwijkpark. Ga links de Daalwijkdreef op en vervolgens na 600 meter links Eekholt op. Volg de straat en ga met de bocht mee naar links voor metrostation Verrijn Stuartweg langs vervolgens de eerste straat links (Wildenborch). Je bent nu op het terrein van de hogeschool.

Parkeren
Op het terrein van Hogeschool Inholland is er voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Houd er rekening mee dat rondom het parkeerterrein van Inholland een blauwe zone is ingesteld. De werkingstijd is van maandag tot zaterdag van 09.00 uur tot 21.00 uur.