Adres en routebeschrijving Inholland Rotterdam

laden

Direct naar: Openingstijden - Postadres - Routebeschrijving - Auto - Openbaar Vervoer

Bezoekadres Hogeschool Inholland Rotterdam

Posthumalaan 90
3072 AG Rotterdam
Tel:  010 - 439 93 99
Fax: 010 - 439 93 88

Wil je een van onze studiekeuzeadviseurs spreken? Neem dan contact op met ons Studiekeuze Adviescentrum via 088 - 466 70 20.

Heb je een vraag of verzoek voor de hogeschool, neem dan contact op met een van onze medewerkers van de afdeling Werving, Instroom en Relatiemanagement.

Emiel Akkermans   Manager/Relatiebeheerder  06 114 497 55 
Francis van Vliet Communicatieadviseur 06 282 434 33
Meirah van Lierop  Persvoorlichter  06 152 793 78 
Karlien de Bruin  Persvoorlichter 06 152 797 73 
Nadia Troost   Teamondersteuner  088 466 74 71

Voor het aanmelden van stageplaatsen staat meer informatie bij contactinformatie.

Openingstijden Hogeschool Inholland Rotterdam

Dag

Openingstijden

Maandag 07.30 - 22.30 uur
Dinsdag 07.30 - 19.00 uur
Woensdag 07.30 - 19.00 uur
Donderdag 07.30 - 22.30 uur
Vrijdag 07.30 - 18.00 uur

Postadres Hogeschool Inholland Rotterdam

Postbus 23145
3001 KC Rotterdam  

Routebeschrijving

Download de routekaart (pdf)
Plan zelf je route met het openbaar vervoer

Auto

Dordrecht/Breda: vanaf knooppunt Ridderkerk volg je de A16 (E19). Dan neem je afrit 24 richting Feijenoord. Bij het Feyenoordstadion (De Kuip), sorteer je rechts voor bij het stoplicht en volg je de stadionweg rechts langs het stadion. Je passeert het stadion aan je linkerhand. Na 1,5 kilometer vervolg je de weg op de Laan op Zuid. Bij de stoplichten onder aan de Erasmusbrug sla je linksaf. Rijd tussen het Luxor Theater en het gerechtsgebouw door. Het eerstvolgende gebouw aan je linkerkant is Hogeschool Inholland Rotterdam.

Gouda/Utrecht: vanaf de A20 (E25) ga je bij het knooppunt Terbregge de A16 (E19) op. In verband met werkzaamheden in de Maastunnel leiden we je 1 minuut om via de Van Brienenoordbrug. Neem na de brug de eerste afrit richting Feijenoord/IJsselmonde (afrit 24 - Havens 1000-1200). Houd links aan richting Stadionweg. Als je het Feyenoordstadion (De Kuip) ziet, volg je de stadionweg rechts langs het stadion. Na 1,5 kilometer vervolg je de weg op de Laan op Zuid. Bij de stoplichten onder aan de Erasmusbrug sla je linksaf. Rijd tussen het Luxor Theater en het gerechtsgebouw door. Het eerstvolgende gebouw aan je linkerkant is Hogeschool Inholland Rotterdam.

Delft/Den Haag: vanaf het Kleinpolderplein volg je de A20 (E25). Bij het knooppunt Terbregge ga je rechts, de A16 (E19) op. In verband met werkzaamheden in de Maastunnel leiden we je 1 minuut om via de Van Brienenoordbrug. Neem na de brug de eerste afrit richting Feijenoord/IJsselmonde (afrit 24 - Havens 1000-1200). Houd links aan richting Stadionweg. Als je het Feyenoordstadion (De Kuip) ziet, volg je de stadionweg rechts langs het stadion. Na 1,5 kilometer vervolg je de weg op de Laan op Zuid. Bij de stoplichten onder aan de Erasmusbrug sla je linksaf. Rijd tussen het Luxor Theater en het gerechtsgebouw door. Het eerstvolgende gebouw aan je linkerkant is Hogeschool Inholland Rotterdam.

Schiedam/Vlaardingen: je kunt via de Ring Noord of de Ring Zuid, dit is vanwege werkzaamheden sneller dan door de stad via de Erasmusbrug. Via Ring Noord, zie direct hierboven de route vanuit Delft/Den Haag, via Ring Zuid rijd dan via de Beneluxtunnel en zie verder direct hieronder de route vanuit Hoogvliet/Spijkenisse.

Hoogvliet/Spijkenisse: vanaf de A15 neem je afrit 19 Charlois. Hier ga je linksaf, de Groene Kruisweg op. Deze blijf je volgen, ook nadat de naam verandert in Dorpsweg. Je volgt hem verder over het Maastunnelplein waar de naam verandert in Brielselaan. Deze volg je tot de eerste grote kruising (met het metrostation Maashaven). Daar ga je links, richting Maashaven Oostzijde en Hillelaan. De Hillelaan volg je naar links waar de naam verandert in Posthumalaan. Aan de rechterkant zie je dan Hogeschool Inholland Rotterdam.

Parkeren 
Je kunt niet vrij parkeren rondom Hogeschool Inholland Rotterdam. Het gebied rondom de hogeschool (Posthumalaan en omgeving) heeft betaald parkeren. Hier is al enige tijd kenteken-parkeren ingevoerd, waar betaald moet worden bij de parkeermeter met een betaalpas of via de mobiele telefoon. Tijdens Open Dagen kunnen bezoekers de auto parkeren in de parkeergarage van de hogeschool maar de capaciteit hiervan is beperkt.

Openbaar vervoer

Plan zelf je route met het openbaar vervoer

Vanaf Den Haag Centraal kun je met metrolijn E nemen naar Wilhelminaplein. Op het schuinlopende perron (pas op!) loop je naar de uitgang aan de hoge kant (uitgang Veemstraat). Als je eenmaal deze uitgang uit komt zie je rechts schuin voor je de blauwe gevel van Hogeschool Inholland Rotterdam.

Vanaf Rotterdam Centraal: neem vanaf het Centraal Station de metro D of E tot station Wilhelminaplein. Op het schuinlopende perron (pas op!) loop je naar de uitgang aan de hoge kant (uitgang Veemstraat). Als je eenmaal deze uitgang uitkomt zie je rechts schuin voor je de blauwe gevel van Hogeschool Inholland Rotterdam.

Vanaf een andere metrolijn kun je op Rotterdam Beurs overstappen naar metrolijn D of E, neem dan de richting: De Akkers of Slinge. 

Vanaf Rotterdam Lombardijen: neem tramlijn 20 richting Centraal Station en stap uit bij de halte Wilhelminaplein. Als je met je rug naar het water staat zie je een aantal grote gebouwen (Wilhelminahof, Wilhelminatoren en Rijnhavengebouw). Loop hier rechts langs (langs het Luxor Theater). Dit is de Posthumalaan. Deze loop je af tot je bij een groot glazen gebouw komt. Dit is Hogeschool Inholland Rotterdam.