Alkmaar

laden

Externe Betrekkingen Alkmaar is het aanspreekpunt voor middelbare scholen, mbo-scholen, lokale overheden, media, bedrijven en andere instellingen met een kennisvraag voor Hogeschool Inholland Alkmaar.

Externe Betrekkingen verbindt de externe (markt)vragen met de juiste inhoudsdeskundigen binnen de hogeschool. Met deze centrale entree biedt Inholland een toegangspunt om haar kennis met regio Alkmaar te delen. Heeft u een vraag of verzoek voor de hogeschool, neemt u dan contact op met een van onze medewerkers.

Stage- en/of afstudeeropdracht aanmelden

Wilt u uw stageplaats en/of afstudeeropdracht onder de aandacht van de Alkmaarse studenten brengen en meer informatie? Stuur een e-mail naar/of bel met de contactpersoon van de desbetreffende opleiding.

Contactgegevens Externe Betrekkingen

Hogeschool Inholland Alkmaar
Bergerweg 200
1817 MN Alkmaar
072 - 518 37 50

Algemeen e-mailadres

externebetrekkingen.alkmaar@inholland.nl

Persgerelateerde zaken

Natasha Glass: 06 - 11 878 684

Het team van Externe Betrekkingen Alkmaar bestaat uit:

Naam

Functie

E-mailadres

Social media

Bas van der Vliet Manager Externe Betrekkingen/strategisch relatiebeheerder bas.vandervliet@inholland.nl
Laura Rutte Officemanager laura.rutte@inholland.nl  
Truus Wening Relatiebeheerder vo/mbo/externe betrekkingen truus.wening@inholland.nl  
Natasha Glass Communicatieadviseur natasha.glass@inholland.nl  
Jorien van Lieshout Studiekeuzeadviseur jorien.vanlieshout@inholland.nl  

Eerste hulp bij studiekeuze

Het kiezen van een hbo-opleiding is niet eenvoudig. Daarom helpen we er graag een handje bij met ons Studiekeuze Adviescentrum. Hier kunnen studiezoekers terecht met alle opleidingsvragen. Onze studiekeuzeadviseur Jorien van Lieshout staat klaar met persoonlijk advies, workshops en studiekeuzetests. Ook als een student al studeert bij Hogeschool Inholland en bijvoorbeeld twijfelt over de opleiding kunnen studenten hier terecht. Loop binnen of maak een afspraak via 088-4663020 of studiekeuze.alkmaar@inholland.nl.
Maak een afspraak bij het Studiekeuze Adviescentrum

TerraTechnica

TerraTechnica is een krachtenbundeling van Hogeschool Inholland, het bedrijfsleven, onderzoeksinstellingen en overheid. Vanuit dit samenwerkingsverband komen toepassingen op het gebied van duurzame energie tot stand. Neem contact op met Marjolein Disma als je je wilt aansluiten bij dit platform en/of op zoek bent naar meer informatie.

Marjolein Disma

Communicatieadviseur TerraTechnica

marjolein.disma@inholland.nl