Contact

laden

Bezoekadres Hogeschool Inholland Amstelveen

Professor J.H. Bavincklaan 7
1183 AT Amstelveen
Tel: 020 - 495 11 11

Openingstijden Hogeschool Inholland Amstelveen

Let op: Wegens de zomervakantie is het gebouw gesloten in  week 30, 31 en 32 (23 juli t/m 12 augustus).

Dag

Openingstijden

Maandag 07.30 - 22.00 uur
Dinsdag 07.30 - 22.00 uur
Woensdag 07.30 - 22.00 uur
Donderdag 07.30 - 22.00 uur
Vrijdag 07.30 - 17.00 uur

Routebeschrijving

Download de routekaart (pdf)
Plan zelf je route met het openbaar vervoer

Auto

Schiphol/Den Haag: Neem de A4 in de richting van Amsterdam. Ga bij knooppunt Badhoevedorp de A9 op richting Amstelveen en neem afrit 4 – Amstelveen-Oost. Ga aan het einde van de afslag linksaf en vervolgens weer links de Oranjebaan op. (U) Ga vervolgens bij het kruispunt rechtsaf de Beneluxbaan op. Neem afslag Kronenburg/Uilenstede en neem de eerste rotonde links. Dit is de Professor J. H. Bavincklaan, je vindt de Hogeschool Inholland aan je linkerhand op nummer 7.

Utrecht: Neem de A2 richting Amsterdam. Ga bij knooppunt Holendrecht de A9 op richting Amstelveen en neem afrit 4.Ga aan het einde van de afslag rechtsaf en ga vervolgens linksaf de Oranjebaan op. Volg dan de routebeschrijving
hierboven vanaf (U).

Amsterdam ring A10/A1 Amersfoort/A8 Zaandam: Neem de A10-Zuid en vervolgens afrit S108 – VU. Ga aan het einde van de afslag linksaf en vervolgens weer links de Boelelaan op. Neem de eerste afslag rechts de Beneluxbaan op. Neem afslag Kronenburg/Uilenstede en neem de eerste rotonde links. Dit is de Professor J. H. Bavincklaan, je vindt de Hogeschool Inholland aan je linkerhand op nummer 7.

Parkeren
Alleen medewerkers en minder valide studenten mogen parkeren op het eigen terrein van Hogeschool Inholland. Maar rondom de school is er ook nog voldoende gratis parkeergelegenheid.

Openbaar vervoer

Je kunt de Hogeschool Inholland bereiken met tram 5 en sneltram 51, halte Uilenstede. Beide stoppen bij zowel Amsterdam CS als Amsterdam-Zuid/WTC. Sneltram 51 stopt daarnaast op de stations Amsterdam-Amstel en Amsterdam-RAI. Onderaan de halte Uilenstede ga je linksaf de Uilenstede op. Dit is de Professor J. H. Bavincklaan, je vindt de Hogeschool Inholland aan je rechterhand op nummer 7.