Gebouwen en faciliteiten

laden

Studeren bij Hogeschool Inholland Amsterdam betekent studeren op een dynamische locatie waar diverse culturen samenkomen. Het hoofdgebouw aan de Boelenlaan wordt gekenmerkt door open verbindingen tussen de modern ingerichte verdiepingen. Hierdoor weerspiegelt het gebouw het open karakter van Inholland Amsterdam en heerst er een transparante en vertrouwelijke sfeer.  Voor minder validen is het gebouw is goed toegankelijk gemaakt.

Samenwerken

Samenwerken hoort bij het studeren. In het hele gebouw vind je daarom genoeg werkplekken en zitjes, waar je met je medestudenten en een paar laptops aan je project kunt werken. Via je eigen Inholland-account en je smartphone en/of laptop toegang tot 'Eduroam' het internationale draadloze wifi-netwerk waarop Inholland is aangesloten.

Digitale bibliotheek

Heen en weer lopen naar de bibliotheek hoeft gelukkig niet meer, want al onze naslagwerken zijn gedigitaliseerd. Van boeken tot vaktijdschriften en van kranten tot wetenschappelijke artikelen: je raadpleegt alles vanaf je toetsenbord.  

Studiefaciliteiten

een grote collegezaal ('t Ei); praktijklokalen, zoals het kooklokaal, dramalokalen en beddenlokalen; studentenwerkplekken met pc's of stroomplekken voor een laptop;

projectgroep ruimtes; Studiekeuze AdviescentrumStudentendecanenInternational OfficersServicepuntASA Campus