Studentendecaan

laden

De studentendecanen van Hogeschool Inholland zijn er voor studenten die te maken hebben met studievertraging als gevolg van persoonlijke omstandigheden, zoals bijvoorbeeld ziekte, familieomstandigheden, studeren met een functiebeperking, psychische problemen, enz. De studentendecaan bespreekt met jou wat jij nodig hebt om zo goed mogelijk te kunnen studeren. Het is belangrijk dat je je tijdig meldt als er sprake is van bijzondere omstandigheden. Met name in het eerste jaar, wanneer je te maken hebt met de bsa norm, is het belangrijk dat je niet wacht met het melden van je omstandigheden. Alleen dan kunnen we iets voor je betekenen.

Heb je vragen over studiefinanciering? Ook daarvoor kun je terecht bij de studentendecaan. In geval van studievertraging door medische omstandigheden kunnen er speciale voorzieningen worden getroffen. De studentendecaan kan je hier alles over vertellen.

Contact opnemen in de regio Amsterdam (Amstelveen, Amsterdam of Diemen)

Studeer je in Amsterdam (OZW) en wil je een afspraak maken of meer informatie? Dan neem je contact op met het secretariaat van het studentendecanaat in Diemen via decanaat.diemen@inholland.nl.