Studentenleven

laden

Een van de leukste kanten van studeren is natuurlijk je studentenleven. Vanuit Diemen ben je binnen mum van tijd in Amsterdam. In deze wereldstad is er altijd wat te beleven rond de bruisende uitgaansgelegenheden op het Leidseplein en het Rembrandtplein. De terrasjes en eetgelegenheden in de Jordaan en de altijd levendige Nieuwmarkt bieden veel gelegenheid voor ontspanning. 

Studievereniging

Heb je er al over nagedacht om je aan te sluiten bij een studie- of studentenvereniging? Het is de ideale manier om nieuwe vrienden te maken en de stad, je studiegenoten en de campus beter te leren kennen. 

Evenementen

In Amsterdam zijn er veel festivals en evenementen. Zoals De Parade, Pitch, Buiten Westen, Appelsap en Milkshake festival. Ook Rollende keukens en Pride Amsterdam zijn leuke evenementen voor studenten. Voor meer tips, kijk dan ook eens bij I amsterdam of de Amsterdam Filmladder

Bijbaan

Werken naast je studie is voor de meeste studenten noodzakelijk. Dan kun je er maar beter wat leuks van maken! Probeer het eens bij de Amsterdamse café's, in een van de vele bioscopen in een van de hippe vintage kledingwinkels die de stad rijk is. Ook werken bij Inholland Diemen behoort tot de mogelijkheden, via ASA: het uitzendbureau dat verbonden is aan Inholland.