Verenigingen

laden

Voor verschillende opleidingen in Diemen is er een studievereniging. Zit jouw opleiding er niet bij? Kijk dan of een studentenvereniging in Amsterdam iets voor je is.

DNA: Life Sciences & Chemistry

DNA is de studievereniging van de opleidingen Life Sciences & Chemistry van Inholland Amsterdam. De vereniging bestaat uit enthousiaste studenten die er voor zorgen dat alle studenten een mooie én leerzame studietijd hebben.

Favervuta: Mondzorgkunde

Favervuta is de studievereniging voor studenten Mondzorgkunde en Tandheelkunde in Amsterdam en een van de grootste studieverenigingen van Nederland! Een lidmaatschap biedt mooie mogelijkheden om jezelf te ontplooien. En vooral natuurlijk biedt de vereniging veel plezier naast het zware studieleven.

Waarom Favervuta?
•Flinke kortingen op studieboeken
•Interessante en leuke workshops met een toegevoegde waarde
•Onwijs gezellige activiteiten met je medestudenten!

FOCUS: Food Commerce & Technology

Begin jij na de zomervakantie met de studie Food Commerce and Technology (FCT)? Dan is studievereniging FOCUS een must! Met interessante studieactiviteiten zoals studiereisjes naar Barcelona, etentjes en borrels… Ga naar de Facebook-pagina voor de laatste updates en contactgegevens.

Zeilvereniging Orionis

De Amsterdamse Studenten Zeilvereniging Orionis, opgericht in 1985, is met driehonderd leden een van de grootste zeilverenigingen van Nederland en zelfs de enige in Amsterdam. De vereniging maakt de zeilsport toegankelijk voor studenten en biedt daarnaast de nodige gezelligheid. Je kunt er zo actief worden als je zelf wilt en jezelf op uiteenlopende gebieden ontwikkelen.

Welke vereniging past bij jou?

Amsterdam kent vele studentenverenigingen. Weten welke bij jou past? Check de website Lid worden in Amsterdam en doe de test. Of ga naar de site van de AKvV, dé koepelorganisatie van 25 Amsterdamse studentenverenigingen.