Gebouwen en faciliteiten

laden

Studeren bij Hogeschool Inholland Diemen betekent studeren op een veelzijdige en gezellige locatie. Het gebouw is laag en omgeven met een prettige en persoonlijke sfeer. Dat merk je al bij binnenkomst, de open en lichte centrale hal zorgt voor een goed overzicht van de rest van het gebouw. 

Samenwerken

Samenwerken hoort bij het studeren. In het hele gebouw vind je daarom genoeg werkplekken en zitjes, waar je met je medestudenten en een paar laptops aan je project kunt werken. Via je eigen Inholland-account en je smartphone en/of laptop toegang tot 'Eduroam' het internationale draadloze wifi-netwerk waarop Inholland is aangesloten.

Digitale bibliotheek

Heen en weer lopen naar de bibliotheek hoeft gelukkig niet meer, want al onze naslagwerken zijn gedigitaliseerd. Van boeken tot vaktijdschriften en van kranten tot wetenschappelijke artikelen: je raadpleegt alles vanaf je toetsenbord.  

Stilteruimte

Als je behoefte hebt aan rust, om je goed te concentreren op de leerstof of om even tot jezelf te komen, dan kun je terecht in onze stilteruimte. Hier storen studenten en medewerkers elkaar niet met groepsoverleg.

Studiefaciliteiten

Verder helpen deze faciliteiten je bij je studie: Living Lab, studielandschappen om te hangen en te werken, Grand Café en internetcafé, Studiekeuze Adviescentrum

StudentendecanenInternational OfficersServicepuntASA Campus