Studiefaciliteiten

laden

Studiekeuze Adviescentrum

Als je nog geen idee hebt wat je wilt gaan studeren, kom dan langs voor een persoonlijk gesprek bij het Studiekueze Adviescentrum. Een studiekeuzetest helpt je in 15 minuten om een beter beeld te krijgen van welke opleidingen bij Inholland en andere hogescholen en universiteiten bij jou passen. Je kunt met uiteenlopende vragen terecht over de studiebelasting tot vragen over een opleiding. 

Digitale bibliotheek

De bibliotheek van Inholland is volledig digitaal. Via de bibliotheekwebsite krijg je toegang tot vakstudiebronnen die je nodig hebt voor je studie en onderzoek. In de bibliotheek kan je ebooks, tijdschriftartikelen, kranten, bedrijfsinformatie, video's, databanken en websites vinden. Met vragen kun je contact opnemen met de bibliotheek per mail (bibliotheek@inholland.nl), telefoon (088-4661661) WhatsApp (06 21115525).
Ga naar de website van de bibliotheek

Studentendecaan

Een van de belangrijkste taken van een studentendecaan is jou als student te adviseren en te begeleiden als je door bijzondere omstandigheden (ziekte, een functiebeperking, familieomstandigheden, persoonlijke problemen) een aanzienlijke studievertraging op dreigt te lopen.