Verenigingen

laden

Voor verschillende opleidingen in Diemen is er een studievereniging. Zit jouw opleiding er niet bij? Kijk dan of een studentenvereniging in Amsterdam iets voor je is.

Affiliate: Communicatie, Leisure & Events Management, Facility Management

Ga je communicatie, facility, leisure of tourism studeren? Sluit je aan bij studievereniging Affiliate en haal het ultieme uit je studie. “Borrelen, verdiepen, feesten, inspireren, netwerken, belangen behartigen en bedenk het allemaal maar. Wij doen ons stinkende best voor je.”

Prosperus: Business Studies

Ga jij de voor de opleiding Business Studies, Finance & Control: Bedrijfseconomie, Accountancy of Communicatie? Maak dan van je studietijd een studententijd bij studievereniging Prosperus. De vereniging behartigt jouw belangen als student en organiseert borrels, bedrijfsbezoeken, workshops en nog veel meer.

Zeilvereniging Orionis

De Amsterdamse Studenten Zeilvereniging Orionis, opgericht in 1985, is met driehonderd leden een van de grootste zeilverenigingen van Nederland en zelfs de enige in Amsterdam. De vereniging maakt de zeilsport toegankelijk voor studenten en biedt daarnaast de nodige gezelligheid. Je kunt er zo actief worden als je zelf wilt en jezelf op uiteenlopende gebieden ontwikkelen.

Welke vereniging past bij jou?

Amsterdam kent vele studentenverenigingen. Weten welke bij jou past? Check de website Lid worden in Amsterdam en doe de test. Of ga naar de site van de AKvV, dé koepelorganisatie van 25 Amsterdamse studentenverenigingen.