Bevrijdingspop 2010

laden

Inholland op Bevrijdingspop

Hogeschool Inholland Haarlem en Bevrijdingspop gaan samen voor vrijheid. Deze samenwerking wordt vormgegeven door vele studenten en onderdelen van het onderwijs te integreren. Zo is het plein van de vrijheid geadopteerd door Hogeschool Inholland Haarlem. De organisatie hiervan is een project van studenten van de opleiding Media & Entertainment Management.

Conservatorium

Op het Plein van de Vrijheid is speciaal voor het Conservatorium van Inholland een podium gecreëerd. Deze opleiding verhuist in de loop van 2010 naar de Haarlemse vestiging van Hogeschool Inholland. Een geweldige kans dus om alle bezoekers van Bevrijdingspop kennis te laten maken met de verschillende facetten van deze opleiding.
Lees over Inholland Conservatorium op Bevrijdingspop

Meeting point Inholland studenten en medewerkers

Voor studenten en medewerkers is er een meeting point georganiseerd.
Lees meer over het meeting point

Kinderfestival

Een ander onderdeel van Bevrijdingspop is het kinderfestival. Dit jaar is het kinderfestivalterrein op het Florapark omgetoverd tot een heerlijk MasterPeace Paradijs, om wat meer vrede in de wereld te brengen. Hier kan je van 12.00 uur tot 18.00 uur al doende onderzoeken hoe jij je omgeving en de wereld wat vrediger kan maken.

Leraar Basisonderwijsstudenten helpen

Hogeschool Inholland Haarlem organiseert ook hier een leuke activiteit. De opleiding Leraar Basisonderwijs (pabo) biedt samen met 'de ontdekplek' alle kinderen de mogelijkheid vele leuke activiteiten te doen. Onder begeleiding van PABO-studenten kunnen alle kinderen in alle vrijheid o.a. flipperkasten en windwagens maken.

Bekijk het gehele programma