Inholland op Bevrijdingspop

laden

Plein van de Vrijheid

Op het Inholland podim worden de kunsten vertoond van de afstudeerrichtingen Pop, musical en E-musician. Dit zijn de winnaars:

  • Degrey
  • Dondersop
  • Isfere
  • Léon & Nicole
  • WeCookWithFire

De winnaar van de auditieronde is de band 7th street. Als onderdeel van onze samenwerking zijn zij nu opgenomen in de programmering van het tweede podium.

Ook een musicaloptreden van 1e en 2e jaars studenten kun je op dit podium aanschouwen. Als afsluiter komt er een DJ van de afstudeerrichting E-musician. 

Kinderfestival

Een ander onderdeel van Bevrijdingspop is het kinderfestival. Het Kinderfestival is al jaren een groot succes. Dit jaar is het kinderfestivalterrein op het Florapark omgetoverd tot een heerlijk MasterPeace Paradijs, om wat meer vrede in de wereld te brengen. Hier kan je van 12.00 uur tot 18.00 uur al doende onderzoeken hoe jij je omgeving en de wereld wat vrediger kan maken.

Hogeschool Inholland Haarlem organiseert ook hier een leuke activiteit. De opleiding Leraar Basisonderwijs (pabo) biedt samen met 'de ontdekplek' alle kinderen de mogelijkheid vele leuke activiteiten te doen. Onder begeleiding van Pabostudenten kunnen alle kinderen in alle vrijheid o.a. flipperkasten en windwagens maken.