Bekijk jouw vakgebied vanuit een internationaal perspectief!

International Week bij Inholland Haarlem

Van maandag 15 tot en met donderdag 18 april vindt de International Week plaats bij Inholland Haarlem. De opleidingen Business Studies, Finance & Control en Tourism Management hebben voor hun studenten een mooi programma opgesteld. Internationale gastdocenten van universiteiten en hogescholen uit Verenigd Koninkrijk, Zweden, Tsjechië, Frankrijk en Rusland geven interessante gastcolleges en workshops. Dit is dé gelegenheid voor studenten om hun vakgebied ook eens vanuit een internationaal perspectief te zien.

Programma

Tijdens de gastlessen kunnen studenten ervaren hoe het is om vanuit een andere cultuur college te krijgen en van iemand uit een andere onderwijssfeer. Bij Business Studies geven de internationale gastdocenten bijvoorbeeld colleges over Culture and Styles of Management, Research Skills for Marketeers, Entrepreneurship and Innovation, Strategic Marketing, International Tax en Transport law. En bij Tourism Management wordt het vak toerisme door de internationale gastdocenten vanuit verschillende invalshoeken gepresenteerd.

Go International Market: 18 april

Op donderdag 18 april vindt van 14.30-15.30 uur de Go International Market plaats in de centrale hal bij Inholland Haarlem. Een leuke meet-and-greet voor studenten die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden om in het buitenland te studeren of stage te lopen. Docenten en studenten met internationale ervaring beantwoorden graag alle vragen. Naast Business Studies, Finance & Control en Tourism Management is Sportkunde ook op de markt vertegenwoordigd. Uiteraard is ook het International Office aanwezig om meer informatie te geven over stagelopen of studeren in het buitenland.