Polderborrel

laden

Inschrijven

De eerstvolgende PolderBorrel wordt gehouden op donderdag 10 februari. Deze PolderBorrel wordt georganiseerd samen met Hogeschool Inholland in Haarlem. Vanaf 16.15 uur bent u van harte welkom op onderstaand adres:

Hogeschool Inholland Haarlem
Bijdorplaan 15
2015 CE Haarlem

U kunt parkeren in de parkeergarage onder de school
Bekijk de routebeschrijving

Informatie en Programma

Ondernemerschap en onderwijs hebben nauwe banden met elkaar. Niet alleen is het belangrijk om uw personeel te blijven trainen en te laten ontwikkelen, ook vernieuwing van uw personeelsbestand is essentieel in deze tijden van vergrijzing. Hoogwaardig geschoold personeel is een must om te kunnen blijven staan in de economische tijden en door innovatie de concurrent voor te blijven.

Daarom organiseren Hogeschool Inholland en Waarderpolder Parkmanagement de eerste PolderBorrel op de campus van de hogeschool. Naast het feit dat we graag het glas willen heffen op een succesvol ondernemersjaar, het is tenslotte de eerste PolderBorrel in 2011, hebben we ook een inhoudelijk programma voor u opgesteld:

Allereerst hebben we een Gluren bij de Buren onderdeel. In een goed halfuur presenteren alle 19 opleidingen zich in hun eigen omgeving, pitchen studenten die op zoek zijn naar stageplaatsen en afstudeerplekken en kunt u uw feedback geven en vragen stellen aan docenten, managers en coördinatoren. Of u op zoek bent naar verkopers, of u een marketingplan wilt hebben of zoekt naar technische innovatie danwel een productonderzoek, we willen u graag hierbij van dienst zijn.

Vervolgens ontvangen we u van harte in de Lounge. Daar zal de nieuwe website van de Waarderpolder gelanceerd worden en zullen we onze topstudenten aan u presenteren in 'Aalsmeerder Bloemenveiling Stijl'. En uiteraard bijpraten met uw collega-ondernemer, want het blijft de PolderBorrel. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, die tijdens het eerste gedeelte nog niet beantwoord waren, dan kunt u terecht bij de diverse stands, waar opleidingen, studie-richtingen en kennisdomeinen zich presenteren.

Tijdsindeling:   
16.15 uur               inloop
16.30 uur               start studenten pitchers (Hier moet u zich voor aanmelden zie de link "Meld je aan" onderaan de pagina)
17.15 / 17.30 uur    uitloop, start borrel
18.00 uur               welkom door Hans van Overeem, directe Externe Betrekkingen en lancering nieuwe website Waarderpolder
19.00 uur               afsluiting borrel

Aanmelden

Graag verzoeken we u aan te geven in welke branche of opleidings-richting u geïnteresseerd bent, zodat we iedereen kunnen inplannen voor het eerste gedeelte.
Meld je aan

Hopelijk zien we u 10 februari!