Stages en leer-werkplekken

laden

Inspirerende stages en leer-werkplekken

De tijd dat je als stagestudent alleen maar koffie moest halen en de lunch klaarzetten is gelukkig allang voorbij. Iedere student bij Inholland Haarlem gaat op een zeker moment praktijkervaring opdoen, en dat kan op verschillende manieren: je draait een project bij een bedrijf of organisatie, of je gaat zelfstandig aan de slag in een van de leerwerkbedrijven op de campus. In je zoektocht naar de ideale stage kun je gebruikmaken van ons grote bedrijvennetwerk. Zo komen onze studenten op bijzondere plekken terecht, zoals het Amsterdam Dance Event.
Meer over stageprojecten

ade

Start Up Campus Haarlem

Bij de Start Up Campus Haarlem (SUCH) leren studenten ondernemen in samenwerking met regionale bedrijven, overheden en docenten van Inholland. Je kunt er je businessidee voor een eigen bedrijf uitwerken, of begeleiding krijgen als je al een eigen onderneming runt. Inspirerende ondernemers komen er regelmatig coachen en masterclasses geven. Ook voor workshops kun je er terecht. SUCH is een nieuwsgierige en creatieve familie van eigenwijze ondernemers!
Meer over SUCH

naar boven

Meer over inspirerende stages en leer-werkplekken

Inholland Haarlem biedt unieke kansen om praktijkervaring op te doen. We lichten er twee bijzondere uit:

Amsterdam Dance Event
Een week meedraaien op Amsterdam Dance Event: wie wil dat nu niet? Een selecte groep studenten van de opleiding International Music Management krijgt de kans om tijdens dit internationale dance-evenement workshops te volgen, rondleidingen te krijgen en te speeddaten met de grote managers en platenbonzen. Daarnaast begeleiden ze artiesten die in Amsterdam optreden. Als dank geeft ADE twee studenten de mogelijkheid een exotische stage te lopen in bijvoorbeeld Mumbai, New York of Brazilië!

Bevrijdingspop
Het oudste Bevrijdingsfestival van Nederland, waar zo’n 150.000 bezoekers op af komen, biedt jaarlijks aan ca. 60 studenten van Inholland Haarlem plek om een project uit te voeren. Dat kan via Rookie Entertainment, of als invulling van hun vrije studieruimte. Check de video om een indruk te krijgen hoe dat eraan toegaat:

ga naar boven

 

Meer over Start Up Campus Haarlem

De Start Up Campus Haarlem is de ondernemers-hub van Inholland Haarlem. Het is een werkplek voor studentondernemers, en een plek waar jij je ondernemerschapskwaliteiten kunt ontwikkelen als je wilt kennismaken met ondernemen. SUCH levert een belangrijke aanvulling op je studie, want de werknemers van nu en van de toekomst werken steeds vaker als zelfstandig ondernemer, of in andere vormen van flexibele dienstverbanden. Handen uit de mouwen, experimenteren, cross-overs, co-design, inventiviteit en integer ondernemen: daar staat SUCH voor. Check SUCH op Facebook voor de events en programmering.

SUCH 2

naar boven