Studeren in Rotterdam

laden

Waarom Hogeschool Inholland Rotterdam?

Hogeschool Inholland Rotterdam biedt een prettige en degelijke omgeving met goed gestructureerd onderwijs. Daarbij ligt de lat voor kwaliteit voor iedereen hoog. Zo ontwikkelen studenten zich bij Inholland Rotterdam tot verantwoordelijke en kansrijke professionals. Vakmensen met een reflectieve kijk op zichzelf en een respectvolle kijk op de maatschappij.

Studenten krijgen ruimte om te presteren en zich te onderscheiden. Als kennispartner werkt Inholland Rotterdam samen met ondernemers, overheden, non-profit organisaties, onderwijs- en onderzoeksinstellingen om toepasbare kennis te ontwikkelen. Op die manier worden jonge professionals opgeleid, die straks in staat zijn op hoog niveau een (toekomstig) beroep uit te oefenen. Onze docenten stimuleren en begeleiden studenten. Zij leren hen met een onderzoekende blik creatieve, integrale oplossingen aan te dragen voor actuele vraagstukken uit de praktijk.


Bij  Inholland  Rotterdam kun je opleidingen (voltijd en deeltijd) volgen op het gebied van communicatie, management, marketing, media, onderwijs, recht, toerisme en welzijn.
Bekijk de opleidingen in Rotterdam

Open Dagen Inholland Rotterdam

Wil je de sfeer proeven en de locatie in het echt zien? Kom dan eens langs tijdens een van onze Open Dagen/Avonden. Tijdens de Open Dagen/Avonden zijn alle hbo-opleidingen vertegenwoordigd en helpen wij je graag bij het maken van de juiste studiekeuze.

Open Dagen/Avonden studiejaar 2018 - 2019

Datum           Tijd           Activiteit            Aanmelden
Wo 05-06-2019   17.00 - 20.00 uur   Open Avond   Meld je aan >