Inholland truck op Dance Parade 2009

laden
Hogeschool Inholland was dit jaar voor het eerst met een eigen truck aanwezig op de Fit For Free Dance Parade op 8 augustus 2009 in Rotterdam. Een groep eerstejaarsstudenten van de opleiding Media & Entertainment Management (MEM) van Inholland Den Haag had op eigen initiatief besloten deel te nemen aan Dance Parade.

Inholland truck

Omdat het meewerken aan zo'n groot evenement perfect is om studiegerelateerde ervaring op te doen, was Hogeschool Inholland hoofdsponsor van de studentendeelname aan de Dance Parade. De MEM studenten zorgden er zelf voor dat alles rondom de deelname van A-Z werd geregeld. Van een truck voorzien van alle moderne technische snufjes en een line-up met internationale allure tot een DJ contest, een pre- en after party en het zoeken naar geschikte partners.
Bekijk de foto's van Fit For Free Danceparade 2009Bekijk meer Fit For Free Danceparade 2009 films


Media & Entertainment Management

Door de deelname aan de Dance Parade wilden de studenten hun opleiding Media & Entertainment Management vol in de spotlights zetten. En dat is gelukt, de deelname was een groot succes!

De dance-scene is een van de belangrijkste exportproducten van Nederland. MEM studenten van Inholland worden tijdens hun opleiding klaargestoomd om in de entertainmentbranche aan de slag te gaan en o.a. bij te dragen aan de ontwikkeling van de internationale dance-scene.
Ga naar de opleidingsinformatie van Media & Entertainment Management

Fit For Free Dance Parade

De Fit For Free Dance Parade is het grootste en meest toonaangevende dance-event van Nederland en werd dit jaar voor de 14e keer gehouden. Een parade van 40 trucks, volgeladen met de beste dj's, trok op 8 augustus door de straten van Rotterdam. De deelnemende trucks varieerden in stijl, publiek en uitstraling.

Lees het nieuwsbericht Fit For Inholland