Tour de France

laden

Rotterdam kleurt geel op zaterdag 3 juli tijdens de proloog van de Tour de France. De 97ste editie van de Tour de France gaat deze dag van start met de proloog in de wereldhavenstad. De wielrenners passeren twee keer het gebouw van Hogeschool Inholland Rotterdam. De winnaar van de proloog rijdt de volgende dag de eerste etappe van de Tour - van Rotterdam naar Brussel - in de gele trui.

Hogeschool Inholland Rotterdam is op 3 juli geopend van 14.00 uur tot 21.00 uur om vanuit het pand de proloog te bekijken. Een groep studenten van de opleiding Media & Entertainment Management heeft gedurende de dag tal van ludieke activiteiten georganiseerd, zoals een BMX-act, en acties voor het goede doel, Spieren voor Spieren.

De volledige proloog is live te volgen vanuit het gebouw en op de tv-schermen in het pand. De voetbalwedstrijd van die middag wordt ook op een groot scherm uitgezonden.

Aanmelden?

Heb jij een uitnodiging van Inholland ontvangen voor 3 juli? Meld je dan nu aan zodat je zeker bent van een plekje op de voorste rij bij de proloog van de Tour de France. Aanmelden kan tot 18 juni.

Je kunt je helaas niet meer aanmelden.

In week 25 ontvang je bericht over je toegangsbewijs.
Vergeet bij je aanmelding niet de code te vermelden die je bij de uitnodiging hebt ontvangen.