Studiefaciliteiten

laden

Studiekeuze Adviescentrum

Inholland Rotterdam beschikt over een eigen Studiekeuze Adviescentrum (SAC). Hier kunnen studenten iedere dag tijdens kantooruren terecht met hun vragen over hbo-opleidingen. Het SAC is het inlooppunt voor iedereen die een hbo-opleiding wil gaan volgen in voltijd, deeltijd of duaal.  Ook als je al studeert bij Inholland of als je twijfelt over je opleiding ben je hier van harte welkom.

Meer informatie over het Studiekeuze Adviescentrum in Rotterdam 

Digitale bibliotheek

De bibliotheek van Inholland is volledig digitaal. Via de bibliotheekwebsite krijg je toegang tot vakstudiebronnen die je nodig hebt voor je studie en onderzoek. In de bibliotheek kan je ebooks, tijdschriftartikelen, kranten, bedrijfsinformatie, video's, databanken en websites vinden. Met vragen kun je contact opnemen met de bibliotheek per mail (bibliotheek@inholland.nl), telefoon (088-4661661) WhatsApp (06 21115525).

Ga naar de website van de bibliotheek

 

 

 

Studentendecaan

Bij de decaan kun je terecht voor informatie, advies en hulp, over en bij je studie. Als zich problemen voor doen die samenhangen met je studie en met de omstandigheden waaronder je studeert kun je altijd langskomen op het spreekuur van de studentendecaan of een afspraak maken.

Ga naar het studentendecanaat

MijnInholland App

De MijnInholland App is de officiële app van de Hogeschool Inholland. Bekijk op iPhone of Android je rooster en je behaalde cijfers. Via de app kun je ook je studievoortgang bijhouden en zien of een docent aan- of afwezig is.

Ben je al student? Lees hier meer over de MijnInholland App