Jouw succes is ook onze prioriteit

laden

Bij Inholland helpen wij je graag op weg. Of het nu gaat om hulp bij efficiënt studeren, twijfels over je studiekeuze, faalangst of wil je gewoon extra goed voorbereid je studie starten? Bij Inholland Rotterdam bieden wij een breed aanbod aan studieondersteunende activiteiten gericht op kennis, vaardigheden, ervaringen en netwerken.

Studiekeuze Adviescentrum

Heb je nog geen idee wat je wilt studeren? Twijfel je nog? Of weet je al precies welke studie je wilt volgen, maar heb je nog vragen? Bij het Studiekeuze Adviescentrum op de 4e etage bij het Servicepunt staan de medewerkers voor je klaar om jou en je ouders te helpen. Naast het voeren van een persoonlijk gesprek, hebben ze ook diverse hulpmiddelen in huis zoals de studiekeuzetest.

Vraag het een student

Wil je weten hoe het is om te studeren bij Hogeschool Inholland? Niemand kan je dit beter vertellen dan onze eigen studenten. Zij vertellen je graag hoe zij hun studiekeuze hebben gemaakt en hoe het is om een hbo-opleiding te volgen bij Inholland.

#100days

De eerste 100 dagen van je studie zijn cruciaal. Daarom hebben we bij Inholland een uniek #100days programma. Met tips, tricks, workshops en allerlei andere activiteiten geven we jou tijdens de eerste 100 dagen bij Inholland nét dat beetje extra hulp en motivatie. Je kunt bijvoorbeeld leren hoe je breinvriendelijk kunt werken of hoe je slimmer studeert met een studietool.

Studieloopbaanbegeleiding en coaching

De studieloopbaanbegeleider is binnen de opleiding jouw eerste contactpersoon voor vragen of problemen met betrekking tot je studie. Dit kan gaan over studieplanning, studievaardigheden, studievoortgang en toets- en examenregelingen. Samen bespreken jullie jouw studievoortgang.

Studentendecanaat

De belangrijkste taak van de studentendecanen is het adviseren en begeleiden van studenten die door bijzondere omstandigheden zoals een (chronische) ziekte, een functiebeperking, familieomstandigheden of persoonlijke problemen, studievertraging dreigen op te lopen. Daarnaast kun je bij een studentendecanen terecht voor een topsportstatus en informatie ontvangen over studiefinanciering, vervolgstudies en wet- en regelgeving.

Het Servicepunt

Het Servicepunt is er om al jouw vragen op het gebied van faciliteiten, ICT, onderwijsadministratie, roostering, studentwerkplekken en het gebouw te beantwoorden. Wil je een deel van jouw studie in het buitenland gaan doen? De international officers van het Servicepunt kunnen jou hier meer over vertellen.

Digitale Bibliotheek

De bibliotheek van Inholland is volledig digitaal. De bibliotheekwebsite geeft je toegang tot vakstudiebronnen die je nodig hebt voor je studie en onderzoek.