Haarlem,
21
februari
2023
|
08:57
Europe/Amsterdam

50 studenten ondernemen bij Start Up Campus Haarlem

50 studenten ondernemen bij Start Up Campus Haarlem

De komende vijf maanden werken 50 studenten van zeven verschillende locaties en meer dan twintig verschillende opleidingen aan hun eigen onderneming bij Start Up Campus Haarlem. 

Huh? Welke minor of lab is dat dan? Geen minor. En ook geen lab. Deze studenten doen dit allemaal vrijwillig náást hun studie. Om te starten of groeien van hun eigen onderneming. 

Like-minded people dus. Ondernemende energie en vooral veel plezier in het uitwisselen van ervaringen. 

Ik wilde leren hoe ik mijn bedrijf kon laten groeien. Daarbij vond ik het ook erg fijn dat ik met andere studenten zat die ook een eigen bedrijf hadden. Zo bouwde je én een mooi netwerk op én het zorgde voor een gevoel van saamhorigheid.

Naast het Nederlandse start- en groeiprogramma biedt SUCH nu voor het eerst ook een Engelstalig startprogramma aan. Want ook onze internationale studenten kunnen niet wachten om hun eigen business te starten. 

Toen ik binnen kwam bij SUCH vond ik het een gezellige sfeer en het was leuk om mensen te ontmoeten met een interesse voor ondernemen.

50 studenten ondernemen bij Start Up Campus Haarlem 3

De diversiteit in deelnemers is niet alleen groot maar ook al hun fantastische ideeën. Zo werken we komende vijf maanden onder andere aan: exclusieve kledingmerken, leefstijl coaching, AR-oplossingen voor restaurants, marketingbureaus, BIM-engineering en 3D printservices. 

De studenten gaan aan de slag met workshops, events, peercoaching en vooral het uitbreiden van hun netwerk. 

Iedere workshop was van kwaliteit. Dit zorgde ervoor dat ik iedere maand met plezier naar Haarlem ging omdat ik wist dat ik sowieso wat nieuws ging leren.

De komende maanden delen we verhalen van ondernemende studenten en kun je ons volgen via Instagram en LinkedIn

Wil je nou ook starten of groeien met jouw onderneming? Goed nieuws! Vanaf september kun je jezelf weer aanmelden voor een nieuwe ronde. 

Reacties 1 - 1 (1)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Nahied Rezwani
23
February
2023
wat een mooi innitiatief van onze studenten. ik ben trots op jullie en zal met enorme belanstelling jullie verhaten lezen.