Artikelen met de tag 'sencon' | Inholland

Inholland (sencon)

2022
07
juli
2022
| 22:41 Europe/Amsterdam
Sensorisch onderzoek is een essentieel onderdeel in het productontwikkelingsproces. Echter kan het lastig zijn voor een productontwikkelaar binnen een MKB om te bepalen wanneer welke methode het beste kan worden ingezet. Studenten Food Commerce
Lees meer
Tags
28
april
2022
| 00:22 Europe/Amsterdam
Productontwikkeling is essentieel in de levensmiddelenindustrie om te kunnen blijven concurreren. Ongeveer 75% van de nieuwe producten haalt het niet na één jaar op de markt 1. Sensorisch en consumentenonderzoek tijdens productontwikkeling kan
Lees meer
24
februari
2022
| 16:08 Europe/Amsterdam
In de ontwikkeling van voedingsmiddelen draait alles om smaak. Eten moet vooral lekker zijn, toch? Een belangrijk onderdeel hiervan is hoe de smaak van voedingsmiddelen zich ontwikkelt tijdens de consumptie ervan. Bij suikervervanging gaat het
Lees meer
Tags
2021
05
december
2021
| 17:43 Europe/Amsterdam
ENGLISH BELOWHogeschool Inholland voert in samenwerking met diverse partners een tweejarig project uit naar huidige en toekomstige methodieken voor sensorisch- en consumentenonderzoek. Het doel van het project Sensory & Consumer Research is
Lees meer
Tags