Haarlem,
08
juli
2021
|
12:06
Europe/Amsterdam

Al je onderwijsapplicaties straks op één plek

Student laptop_Inholland

Hogeschool Inholland gaat vanaf het nieuwe studiejaar een nieuwe dienst aanbieden waar je op één overzichtelijke plek de onderwijsapplicaties terugvindt die je voor je studie kunt gebruiken. We beginnen met het overzetten van de applicaties die je als student op dit moment via weblogin.inholland.nl (Citrix) kan gebruiken. De overige applicaties, die je voorheen alleen via de Application Catalog/het roze tasje op een desktop van Inholland kon gebruiken, volgen dan stapsgewijs de weken erna.

Op deze nieuwe plek kun je applicaties eenvoudig tijd-, plaats- en device-onafhankelijk gebruiken. Een verandering die een positief effect zal hebben op de digitale leer- en werkomgeving binnen Inholland. Zeker nu je op verschillende plekken, manieren en momenten studeert en we verwachten dat je een eigen laptop hebt om te studeren (Bring Your Own Device).

Iris als startpunt
De nieuwe dienst voor applicaties vind je straks terug in Iris. Op deze manier werken we toe naar één digitale plek met informatie en applicaties.

Via Iris houden we ook iedereen op de hoogte van de ontwikkelingen en de acties die je zelf moet uitvoeren om gebruik te kunnen maken van de nieuwe dienst. Houd Iris dus goed in de gaten! Uiteraard helpen we je op weg met het werken met de nieuwe dienst door middel van verschillende instructies en persoonlijke begeleiding als dat nodig is. Binnen Weten & Regelen op Iris vind je binnenkort meer informatie.

Mocht je nog vragen hebben over dit project, dan kan je contact opnemen met Renée van Acker-van der Meulen. Zij is als projectleider aan de implementatie van de nieuwe dienst verbonden.