Alkmaar,
13
december
2018
|
11:00
Europe/Amsterdam

Alkmaarse studenten Social Work in actie voor Serious Request

Studenten Social Work organiseren een Laatste Schooldag Borrel op vrijdag 21 december bij Inholland Alkmaar. Zij doen dit als afstudeeropdracht waarin vierdejaarsstudenten moeten laten zien dat ze kunnen begeleiden, organiseren en coachen. De groep doet dit met vijf studenten en docent Frans Ursem. De opbrengst gaat naar Serious Request.

Borrel voor Serious Request
Ze geven tussen 14.00 en 21.00 uur een borrel op het binnenplein van Inholland Alkmaar waar een Rad van Fortuin staat waar mooie prijzen zijn te winnen. De Alkmaarse hogeschool hangt vol posters om zoveel mogelijk studenten en collega’s naar de actie te krijgen. “Het is samen met de studenten, de Alkmaarse SooS (die meehelpt) en Frans Ursem opgezet. Een mooie samenwerking! En ik hoop dat we veel ophalen.” Student Bo Reese van het organiserend committee heeft er zin in.

Rad van Fortuin
De bezoeker van de borrel kan mooie prijzen winnen, lekker borrelen en eten. Alle opbrengsten gaan naar het goede doel: Serious Request. De studenten hopen 500 euro op te halen.

Doneren
Je kunt ook via de site van Serious Request een donatie doen mocht je niet bij de borrel aanwezig kunnen zijn. Om te doneren, ga naar de site van Kom in Actie.

Kom jij borrelen en doneer je ook? Tot dan!

Ga voor meer informatie en foto’s die 21 december worden gemaakt naar de Facebookpagina.

Reacties (0)
Bedankt voor uw bericht.