Haarlem,
28
september
2020
|
14:52
Europe/Amsterdam

Bezoek de online Moodle-dag en haal alles uit je digitale leeromgeving!

online_onderwijs_docent_3

Benieuwd naar manieren hoe je je online onderwijs kunt ontwerpen en daarop je digitale leeromgeving inricht? Kom naar de Online Moodle-dag van maandag 5 oktober en laat je inspireren door voorbeelden van collega’s!

In navolging van de eerste Moodle-dag afgelopen mei, krijg je ook deze keer weer de kans om je kennis te verdiepen om Moodle nog beter in te zetten voor je studenten. Deze keer nemen collega’s het proces van onderwijsontwerp onder de loep en delen hun kennis over hoe zij vervolgens de digitale leeromgeving in Moodle inrichten.

Uiteraard is er tijdens de online sessies alle ruimte om elkaar te bevragen over afwegingen en onderliggende uitgangspunten. En natuurlijk ook: wat werkt wel en wat niet? Zo inspireren we elkaar en brengen we ons onderwijs verder. Kies uit wat bij je past en sluit aan!

‘Zelf ontdekken hoe Moodle het leren ondersteunt’
“Vanuit het domein doen we nog niet genoeg om collega’s te laten zien wat er allemaal kan met Moodle. Dit soort dagen helpt om kennis en vaardigheden door te laten dringen in het domein”, zegt docent Bert de Jong (Domein Business, Finance & Law, Inholland Alkmaar). Hij deed mee aan de vorige Moodle-dag, om te ontdekken hoe je Moodle kunt inzetten om het leren daadwerkelijk te ondersteunen. “Zo weet ik nu dat je met behulp van forums, peer-feedback en vaardigheidsclips de (onderlinge) interactie tussen studenten en docenten kunt bevorderen. Ook heb ik gezien hoe je zelf toetsen kunt maken over bijvoorbeeld lesstof die nog niet goed beheerst wordt. Zo kun je maatwerk bieden.”


Klik op de afbeelding om het programma te openen (pdf)

Hoe het werkt?
De Moodle-dag vindt plaats op maandag 5 oktober van 8.50 tot 12.45 uur. Kies in het programma de onderwerpen die jij interessant vindt om te volgen en sluit aan op genoemd tijdstip via de toegangslink. Heb je nog vragen over het programma en/of organisatie? Heb je nog vragen over het programma en/of organisatie? Neem contact op met Jacqueline Frederick (CHR).