12
januari
2023
|
17:00
Europe/Amsterdam

Altijd elkaar versterken - Het verschil zit in ons

Header mail 2 versie 2

Om dit jaar goed te beginnen, willen we je inspireren met onze nieuwe corporate campagne. Die vloeit voort uit ons Strategisch Plan 2022-2027 dat in oktober is vastgesteld én bouwt verder op de leren = durven-campagne, die we bij deze afsluiten.

De grote kracht van Hogeschool Inholland is dat we niet alleen oog hebben voor verschillen; we zijn er blij mee en trots op. Je zag het ook op de nieuwjaarsbijeenkomst: we zijn een prachtige, diverse organisatie en we genieten ervan om elkaar te ontmoeten en al die verschillende personen te leren kennen. 

Het verschil zit in Gadir, in Erik, Vanessa, Dylan, Veronique, in jou, in mij… en in elk verschil zitten unieke kwaliteiten. Hoe beter we die zien, waarderen en samenbrengen, hoe meer we samen kunnen bereiken. Want het verschil zit ook in ons; écht verschil maken, kunnen we alleen samen.

Als we dat beseffen, dan weten we wat ons te doen staat. Of we nu student, docent, ondersteuner, onderzoeker, ondernemer of iemand anders zijn, we doen er alles aan om ieders kwaliteit tot bloei te brengen en te verbinden met die van anderen. Zo versterken we niet alleen onszelf en elkaar, maar ook de beroepspraktijk, de samenleving, de metropool, de wereld.  

Altijd elkaar versterken. Hogeschool Inholland.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.