Haarlem,
03
maart
2020
|
11:45
Europe/Amsterdam

André Frijters nieuw hoofd stafdienst Communicatie & HR

André Frijters

André Frijters is aangesteld als het nieuwe hoofd van de stafdienst Communicatie & HR (CHR). Hiermee volgt hij Margret de Blanken op. André start per 1 mei. “Met de komst van André hebben we er een ervaren HR- en communicatieman bij. Als college kijken we uit naar de samenwerking met hem,” aldus collegevoorzitter Jet de Ranitz.

André heeft zowel een studie arbeids- en organisatiepsychologie als een agrarische opleiding gevolgd. Op dit moment is hij nog werkzaam bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat als directeur HRM, Facility Management & Huisvesting en Communicatie waar hij onder andere verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en uitvoering van HR-dienstverlening. Bij het ministerie heeft André vanuit zijn communicatierol een stevige visie op strategische communicatie en positionering van de organisatie ontwikkeld.
Voordat hij bij het ministerie begon, was hij onder andere werkzaam als consultant en als salesmanager.

“Ik ben blij dat André de overstap wil maken naar onze hogeschool,” vervolgt Jet de Ranitz. “In de sollicitatiegesprekken kwamen de vele vraagstukken die er zijn op het gebied van HR en communicatie voorbij waarbij André op een doortastende manier met ons in gesprek ging. Ik heb hem ervaren als iemand die goed luistert, nieuwsgierig is en ook andere gezichtspunten weet in te brengen.”

Bijdrage leveren aan innovatie
“Ik ben al jaren werkzaam bij de Rijksoverheid en zie daar hoe belangrijk innovatie is,” laat Andre weten op de vraag waarop hij bij Inholland wil werken. “Innovatie moet vanuit de maatschappij komen. Bij een hogeschool worden de mensen van de toekomst opgeleid die een bijdrage gaan leveren aan de maatschappij en de innovatie daarvan. Ik kijk ernaar uit om daar vanuit mijn rol als stafhoofd bij de dienst Communicatie & HR een bijdrage aan te mogen leveren.”

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.