15
november
2022
|
08:00
Europe/Amsterdam

Anw-hiaatverzekering vanaf 1 januari via elipsLife

anw-hiaatverzekering

Hogeschool Inholland biedt alle collega’s een Anw-hiaatverzekering aan. Hiermee is je partner na jouw overlijden tot de AOW-leeftijd verzekerd van een aanvulling op het inkomen. Vanaf 1 januari 2023 is elipsLife de nieuwe verzekeraar voor het Anw-hiaatpensioen. Bekijk deze video van elipsLife voor meer informatie. Deelname aan de verzekering is op vrijwillige basis.  

elipsLife  
Vanaf 1 januari 2023 heeft Inholland een overeenkomst met elipsLife voor de Anw-hiaatverzekering. Nu is dat nog a.s.r. Deelnemers aan de verzekering bij a.s.r. informeren we persoonlijk over de nieuwe verzekeraar en wat dit betekent. Als je je voor 1 januari 2023 aanmeldt voor de verzekering, hoef je geen medische vragenlijst in te vullen. Wel geldt er mogelijk een zogenoemde carenzperiode (wachttijd).  

Voordeel van de verzekering bij elipsLIfe is dat je kunt kiezen uit verschillende verzekeringsbedragen. Ook kun je ervoor kiezen om de uitkering jaarlijks te verhogen en is er de mogelijkheid om de verzekering voort te zetten wanneer je besluit je dienstverband bij Hogeschool Inholland te beëindigingen. In de brochure van elipsLife en het informatieblad lees je er meer over. Deze informatie vind je via Weten & Regelen. 
Aanmelden en premiebetaling gaan rechtstreeks, zonder tussenkomst van Hogeschool Inholland.
 
Aanmelden  
Aanmelden voor de verzekering kan via deze link in twee stappen

  1. Vul het digitaal aanvraagformulier in op de website van Voogd&Voogd. 
  2. Op het aanvraagformulier machtig je Voogd&Voogd om de premie maandelijks van je bankrekening af te schrijven. 

Advies  
Anw-hiaatpensioen is een adviesgevoelig product. Heb je vragen over de verzekering en hetgeen dit voor jouw persoonlijke situatie betekent? Dan adviseren we je, je hierin te laten begeleiden door een adviseur. Voor overige vragen kun je terecht bij het Service Center HRM. Het Service Center is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur via 023 522 31 23. 

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.