Haarlem,
25
juni
2020
|
13:33
Europe/Amsterdam

Begin juli kan je een laptop kopen met hoge korting!

BYOD

Ben jij klaar voor de start van je nieuwe opleiding? Een goede laptop is onmisbaar om goed (online) onderwijs te volgen. Zeker de laatste tijd waarin we bij Inholland als gevolg van de coronamaatregelen bijna alleen nog maar online onderwijs aanbieden.  

Je gaat aankomend studiejaar (voor een deel) online colleges volgen en je zult veelal vanuit huis aan opdrachten voor je studie werken. Dit vraagt veel van je flexibiliteit én je apparatuur. Sommige opleidingen verwachten dat je bij de start van je opleiding in het bezit bent van een geschikte laptop waarop je kunt werken in de applicaties die je nodig hebt voor de opleiding. Als dit ook voor jouw opleiding geldt, kan je terugvinden bij de informatie van je opleiding in deze app, onder het kopje Studiemateriaal.  

Een laptop komt sowieso goed van pas. Mogelijk heb je al een laptop, maar het kan ook zijn dat je op het punt staat een (nieuwe) laptop aan te schaffen. Wacht dan nog even! We komen namelijk begin juli met een mooi aanbod via een speciale webshop voor jou! Mis deze kans niet en hou de MyStart-app in de gaten.