24
augustus
2021
|
10:35
Europe/Amsterdam

Bekijk de werkgeversverhalen van onze domeinen

Doelgroepgericht, persoonlijk en dichtbij

Stockfoto studenten

Om onze hogeschool te profileren als aantrekkelijke werkgever en onze toekomstige collega’s te verleiden tot solliciteren, hebben wij onze Werken bij-webpagina verder uitgebreid. Hier vinden onze toekomstige collega's nu relevante informatie over het werken bij onze hogeschool én onze domeinen.  

In september 2020 lanceerden we de Werken bij Inholland-omgeving op onze website met de categorieën: Wie zijn wij, Onze collega’s en Veelgestelde vragen. Vanaf nu vind je daar ook de categorie Onze domeinen, categorie Arbeidsvoorwaarden, een rubriek podcast en andere persoonlijke verhalen van onze collega’s, waaronder hybride docenten. 

Nieuwe categorie: Onze domeinen
Omdat onze hogeschool een diverse groep aan nieuwe collega’s werft met elk andere drijfveren en overwegingen om van baan te wisselen, de overstap te maken uit het werkveld en te solliciteren hebben we werkgeversverhalen van onze domeinen ontwikkeld. Deze verhalen zijn tot stand gekomen door middel van interviews met onze collega’s en nauwe samenwerking met de HR-adviseurs en communicatieadviseurs van de domeinen. Zo kunnen onze potentiële collega’s ontdekken waar zij aan bijdragen binnen het domein en het domein en enkele collega’s al beter leren kennen via hun persoonlijke verhalen. Ons onderwijs is georganiseerd binnen zes verschillende domeinen, de werkgeversverhalen zijn daarom te vinden in de categorie ‘onze domeinen’.

Via een campagne op LinkedIn trekken we de aandacht van onze toekomstige collega’s. We verleiden hen om op deze domeinpagina’s terecht te komen, spelen in op hun laatste vragen en zorgen er uiteindelijk voor dat ze op een vacature bij een van onze domeinen willen solliciteren.  

Onze ambitie voor 2022: een werkgever om trots op te zijn 
Dit alles draagt bij aan onze ambitie om in 2022 te behoren tot een van de beste onderwijswerkgevers. Een aantrekkelijke werkgever waar een nieuwe, diverse groep collega's graag wil komen werken. Maar ook een werkgever waar jij trots op bent en wilt blíjven werken. De komende maanden houden onze CHR-collega’s zich dan ook bezig met het binden en boeien van huidige collega’s, het inzetten van huidige collega’s in de werving (jouw bijdrage als ambassadeur heeft meerwaarde) en het ontwikkelen en uitvoeren van een hogeschoolbrede werkgeverscampagne. Deze gaan we uiteraard eerst intern met jou delen! Houd Iris in de gaten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.  

Jouw vragen of tips/ ideeën zijn welkom
Heb je tips of ideeën voor Werken bij Hogeschool Inholland of andere vragen over ons werkgeversmerk en arbeidsmarktcommunicatie? Laat het hieronder weten in een reactie of mail naar werken@inholland.nl. CHR-collega's Joyce van Neden en Meggy van Nieuwburg (advies strategisch werkgeversmerk en arbeidsmarktcommunicatie) beantwoorden jouw vragen graag.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.