Haarlem,
12
februari
2019
|
10:02
Europe/Amsterdam

Ben jij bezig met een tof project? Doe dan nu mee met de Wij Inholland award 2019!

Ben jij trots op het project waar je mee bezig bent? Wil je dit verder brengen tot een succes? En ben je op zoek naar een startkapitaal en professionele begeleiding? Geef je dan nu op voor de Wij Inholland award 2019! Je kan je project tot 8 maart 2019 doorgeven via communicatie@inholland.nl.

Bij de Wij Inholland award krijgen studenten een podium waarop zij zich met een innovatief project kunnen onderscheiden. Het is belangrijk dat je project innovatief is op één van de thema’s gezond, duurzaam of creatief. Andere criteria zijn dat het project multidisciplinair is, een toegevoegde waarde heeft voor de regio en dat er wordt samengewerkt met een bedrijf, instelling of gemeente. Het winnende studententeam krijgt ondersteuning om het project verder te brengen en een cheque ter waarde van 2.000 euro.

Winnaar 2018
Desiree Oudenaarden won met haar studentenproject Apro de Wij Inholland award 2018. De student Dier- en Veehouderij van Inholland Delft sleepte de felbegeerde bokaal in de wacht en kreeg daarnaast een cheque ter waarde van 2.000 euro.

Désiree deed onderzoek naar 3D-scannen en -printen in de diergeneeskunde. Inholland-collegelid én juryvoorzitter Marcel Nollen: “Desiree is iemand die het verschil kan maken in de diergeneeskunde. Wij hopen dat ze doorzet, want de mogelijkheden zijn onbeperkt.” De andere finalisten waren Pulplab en The Helia.

Ben jij iemand die bezig is met een innovatief project? Twijfel niet en meld het aan voor de Wij Inholland award 2019! Aanmelden kan tot 8 maart 2019 via communicatie@inholland.nl.  

Reacties 1 - 1 (1)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Ted van der Klaauw
12
March
2019
Ik wil Planet Texel aanmelden voor We INHOLLAND award (project eindigde 8 maart jl.) ik zal deze week de vereiste documenten mailen