07
april
2021
|
11:48
Europe/Amsterdam

Ben jij docent? En ken jij mkb'ers die willen innoveren?

inholland kleur def def

Samenwerken met hogescholen is goed voor mkb’ers die willen innoveren. Heb jij als docent regelmatig contact met het werkveld? Dan ken en herken jij vast de innovatievraagstukken waar mkb'ers mee worstelen. Jouw kennis van deze praktijk is nodig om getalenteerde afstudeertalenten te plaatsen bij dit type mkb'ers.

Daarom biedt Hogeschool Inholland aantrekkelijke mogelijkheden via het Innovatietraineeship; om de relatie tussen onderwijs, onderzoek en het werkveld nog verder te versterken. Samen met Hogeschool Inholland kun jij deze ondernemers helpen hun bedrijf innovatiever te maken. Ken jij een mkb’er die zijn bedrijf wil innoveren? Laat het ons weten.

Innoveren met lef
Het Innovatietraineeship biedt mkb-bedrijven uitzicht op een duurzame toekomst. Tijdens het afstudeerprogramma werkt de ondernemer samen met een Inhollandtalent aan een concrete innovatieopdracht. Daar heb je frisse denkkracht voor nodig; een afstudeertalent van Inholland met lef en innovatiekracht. Eerst in zes maanden afstuderen, daarna het uitzicht op een jaarcontract bij het mkb-bedrijf.

 

Dit is een geweldige kans voor samenwerking en een boost voor het mkb. Wij zien het innovatietraineeship als een geweldige kans om te werken aan duurzame partnerships. Het geeft ons mogelijkheden om praktijkgericht onderzoek te versterken en bij te dragen aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen.
Nahied Rezwani, directeur Domein Business, Finance & Law en initiatiefnemer innovatietraineeship
GS_INHOLLAND_PR 212 (3)

Tips gevraagd
Als docent of onderzoeker bij Inholland kun je ons helpen. Ken je een mkb’er met een innovatiewens? Tip ons. Het maakt niet uit binnen welk domein je werkt, het innovatietraineeship is een programma geschikt voor alle Inholland-domeinen.

Dus, kom je in contact met een stageaanbieder? Bijvoorbeeld tijdens een stagebezoek? Noem dan vooral de mogelijkheden van het Innovatietraineeship. Inholland kan hierbij helpen. Heb je ondertussen nog vragen, schroom niet om contact met ons op te nemen. 

Het Innovatietraineeship is een initiatief van de hogescholen, in samenwerking met het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, de topsectoren Chemie, Agri & Food en Logistiek en Regieorgaan SIA. Meer informatie over het Innovatietraineeship