Rotterdam,
14
maart
2019
|
06:39
Europe/Amsterdam

BFL Rotterdam wint weer opruimactie

'niet lullen maar poetsen’-team

De eerste editie van de OpruimJeMee-actie vorig jaar oktober was een groot succes. Het ‘niet lullen maar poetsen’-team bij Hogeschool Inholland Rotterdam is in de week voor de voorjaarsvakantie daarom opnieuw met een actie van start gegaan. Deze tweede editie stond in het teken van archivering.

De opleidingsdomeinen zijn gevraagd om kantoren op te ruimen en overbodige spullen weg te gooien. Veel afdelingen deden goed mee en hebben ontzettend hun best gedaan. "Nette ruimtes zijn goed voor de uitstraling van het pand, dus wij zijn trots op het succes", aldus Milou Thieme van de Serviceorganisatie.

Het Domein Business, Finance & Law heeft ook met deze editie de meeste progressie geboekt. Collega's leverden maar liefst meer dan 350 archiefstukken aan. Om ze in het zonnetje te zetten, overhandigde het ‘niet lullen maar poetsen’-team hen een goedgevulde voorjaarsmand met bloembolletjes en paaschocolade.

In aanloop naar de zomer zal de laatste editie van dit studiejaar volgen. Bij deze actie staat het opruimen van opslagruimtes centraal.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.