14
december
2022
|
11:44
Europe/Amsterdam

Christel Buis nieuw hoofd stafdienst FB&C

Christel Buis

Christel Buis is geworven als de nieuwe directeur van de stafdienst Finance, Business Control & Centrale Studentenadministratie. Christel start per 1 januari 2023. “Wij zijn blij met haar komst. Zij brengt een frisse blik van buiten naar binnen, verrijkend voor de strategische opgave. Daar zal Christel met haar ervaringen een mooie rol in gaan vervullen,” aldus collegelid Mieke van den Berg. 

Christel heeft jarenlang voor internationale bedrijven (ABN AMRO, PricewaterhouseCoopers en Nestlé) en mkb-organisaties gewerkt (onder andere Maison de Bonneterie & Miss Etam) en is nieuw in het onderwijs. Zij ziet de overstap naar Inholland als een kans om haar kennis en ervaring in te zetten voor een sector van groot maatschappelijk belang. “Nu mijn kinderen zelf bijna de middelbare school afronden zie ik hoe enorm belangrijk goede scholing is. En dit is natuurlijk niet alleen belangrijk voor mijn kinderen maar voor iedereen. Het onderwijs is een zeer relevante sector voor onze maatschappij. Goed opgeleide studenten verhogen de kans op duurzame economische groei en verbetering van organisaties.” 

In haar nieuwe rol vindt Christel het belangrijk dat financiële middelen maximaal ten goede komen aan de studenten en docenten. “Zo kunnen zij in een prettige omgeving hun studietijd doorbrengen en uitstekende scholing ontvangen. Ik draag graag bij aan een professionele cultuur waar kwaliteit, innovatie en leren centraal staan, werken in resultaatverantwoordelijke teams, helpen bij het vereenvoudigen van bedrijfsvoering en bijdragen aan moderne digitale ondersteuning, zodat we gezamenlijk tevreden studenten kunnen diplomeren. Ik kijk met een frisse blik naar het onderwijs en daar komt mijn kennis en ervaring goed bij van pas.” 

“Ik ben blij dat Christel de overstap maakt naar onze hogeschool”, zegt Mieke van den Berg verder. “Wij zien haar als de juiste persoon om aan de slag te gaan met de financiële uitdagingen waar we als hogeschool voor staan. Onze kernwaarden, zoals persoonlijk en dichtbij, inclusie en van elkaar durven leren passen goed bij haar persoon. Iemand die al jarenlang werkt met een grote diversiteit aan mensen, culturen en verschillende opleidingsniveaus. Ik kijk uit naar onze samenwerking!” 

Reacties 1 - 3 (3)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Tiemen
30
December
2022
Wat ongelooflijk mooi voor InHolland en voor jou Christel. Een droom komt uit. Respect en bless!!
Jacqueline Dekker
14
December
2022
Wat leuk Christel. Van harte gefeliciteerd met deze mooie functie en ik wens je heel veel succes en plezier toe.
Mark Jacobs
14
December
2022
Welkom bij Inholland, Christel!