12
april
2022
|
14:04
Europe/Amsterdam

Collega’s delen werkplezier in photobooth 'Ontwikkelen met een open blik'

Ontwikkelenmeteenopenblik2

Onze werkgeverscampagne Ontwikkelen met een open blik is inmiddels al een week in volle gang. Veel collega’s hebben al gebruik gemaakt van de (virtuele) photobooth en de foto’s gedeeld met hun eigen netwerk. Met een grote glimlach kijken we naar alle mooie foto’s die voorbij komen op LinkedIn, en wat een onwijs goed engagement! We willen elke collega die gebruik heeft gemaakt van de photobooth ontzettend bedanken. Mede dankzij jullie vergroten we de kans om potentiële nieuwe collega’s aan te trekken. 

Is het je nog niet gelukt om een foto te maken in onze photobooth? Geen probleem, de virtuele photbooth is t/m 28 april te betreden: Ontwikkelen met een open blik (boothpics.com)

Om jouw rol als Hogeschool Inholland-ambassadeur te versterken, hebben we het Communicatieportaal ingericht met materialen om jouw trots te delen. Speciaal voor jou als collega hebben we een LinkedIn-banner ontwikkeld voor je profiel en templates voor Facebook en Instagram. Help jij mee bij het vinden van nieuwe collega’s? Download onze templates om te delen via LinkedIn, Facebook of Instagram en misschien koppel jij binnenkort iemand aan zijn of haar droombaan bij onze hogeschool. Hier download je alle materialen

Ook deze collega’s waren je al voor!

Meer weten of vragen?
Heb je vragen over onze werkgeverscampagne? Mail dan naar jeroen.devreede@inholland.nl.

Het projectteam bestaat uit Britt Driessen en Nick de Leeuw van Frisse Blikken en interne communicatie-, HR- en arbeidsmarktexperts Conny Rijkers, Jessica Schipper, Jeroen de Vreede, Meggy van Nieuwburg, Yael Simhy, Brigitta van Dalen en Joyce van Neden.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.