06
december
2023
|
08:00
Europe/Amsterdam

Collega’s positief over HR-informatie Weten & Regelen

Weten en Regelen 2023

Met een score van 7,3 zijn collega’s over het algemeen tevreden over de HR-informatie op de Weten & Regelen-omgeving van Iris. Ook zijn collega’s positief over de duidelijkheid en helderheid van de geformuleerde antwoorden (7,1) en de actualiteit van de antwoorden (7,3). Dit blijkt uit onderzoek dat de stafafdeling Communicatie en Human Resources (CHR) vorige maand deed in samenwerking met bureau Mixit door middel van een enquête onder collega’s van Inholland.  

Aandachtspunten
Aandachtspunten zijn er ook. Zo zijn er diverse onderwerpen waar collega’s op vastlopen in Weten & Regelen, bijvoorbeeld als het gaat om onderwerpen als sportvergoeding, functieschalen en de fietsregeling. “Ondanks dat collega’s weleens aangeven vast te lopen tijdens hun zoektocht, zijn ze wel positief over de onderwerpen die aangeboden worden. Zo gaf de meerderheid aan geen onderwerpen te missen”, aldus het onderzoeksverslag. Ook staan antwoorden vaak verspreid over meerdere pagina’s en is, indien er vragen zijn, niet altijd duidelijk welke HR-collega benaderd moet worden voor welk onderdeel.  

Aan de slag met de feedback
“Het gaat goed! We zijn positief over de resultaten en gaan ermee aan de slag om de HR-informatie en dienstverlening nog meer te verbeteren,” laten Simone Snaterse en Elise Nootebos weten, namens de stafafdeling CHR projectleiders van het onderzoek. 

“We willen sowieso iedereen bedanken die meegedaan heeft aan deze enquête”, aldus Simone en Elise.  “En voor de collega's die hebben aangegeven graag mee te denken over vraagstukken binnen HR, willen we binnenkort contact opnemen om zowel onze algehele HR- als Service Center HRM-dienstverlening te optimaliseren.”  

Ben je ook geïnteresseerd om hierover mee te denken? Aarzel dan niet en stuur een e-mail naar simone.snaterse@inholland.nl. Jouw feedback is zeer welkom.