Haarlem,
26
oktober
2020
|
08:23
Europe/Amsterdam

Collegekaart Inholland gaat digitaal

mockup_mijn_inholland

Sinds dit collegejaar hebben studenten van Inholland een digitale collegekaart, te vinden in de MijnInholland-app. Het ‘digitaal gaan’ van de collegekaart bespaart kosten en past bij de duurzame ambities van Inholland. Ook kunnen studenten hun collegekaart niet meer kwijtraken en hoeven dus ook geen kosten meer te maken voor een eventueel te vervangen kaart.

Met de digitale collegekaart hebben studenten hun kaart altijd bij de hand. Bijvoorbeeld om te tonen als 'Bewijs van Inschrijving' voor het lenen van apparatuur bij het Servicepunt. Of om op vertoon ervan korting te verkrijgen bij externe partijen.

Studenten die in februari dit jaar begonnen met hun opleiding, maakten, bij wijze van pilot, al eerder kennis met de digitale collegekaart. Sinds 1 september kunnen alle studenten er gebruik van maken. Zij vinden hun collegekaart in de MijnInholland-app, nadat de (her)inschrijving is voltooid.

Naast de digitale collegekaart kunnen studenten hun digitale Bewijs van Inschrijving downloaden in hun Selfservice-portal.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.