Den Haag,
13
januari
2021
|
09:42
Europe/Amsterdam

Coronamaatregelen 12 januari

Onderwijs blijft online, uitgezonderd praktijkonderwijs en toetsen

online_onderwijs 7

Zoals het kabinet gisteren aankondigde worden de huidige coronamaatregelen met drie weken verlengd, tot en met 9 februari. Dit betekent dat we ons onderwijs in ieder geval tot en met 7 februari nog vrijwel geheel online blijven aanbieden.

Uitzonderingen
Er geldt een uitzondering voor het praktijkonderwijs en voor toetsen. Die kunnen nog steeds, volgens planning wél op locatie plaatsvinden. Voor stages gelden de regels die gelden voor de sector of branche waar studenten stagelopen. Als de activiteiten in die sector of branche doorgaan, kan de stage ook doorgaan. 

Ondertussen blijven onze gebouwen open voor praktijkonderwijs en toetsen. De reis die studenten en medewerkers hiervoor moeten maken valt onder noodzakelijk reizen en is daarmee toegestaan. Voor de rest geldt: werk en studeer thuis. Studenten en collega's die écht niet thuis kunnen werken of studeren kunnen tussen 10.00 en 16.00 uur in de gebouwen terecht. We moedigen dit echter niet aan. Iedereen die zich in onze gebouwen bevindt dient zich te houden aan de maatregelen.