Den Haag,
13
januari
2021
|
09:41
Europe/Amsterdam

Coronamaatregelen 12 januari

Onderwijs blijft online, uitgezonderd praktijkonderwijs en toetsen

online_onderwijs 7

Zoals het kabinet gisteren aankondigde worden de huidige coronamaatregelen met drie weken verlengd, tot en met 9 februari. Dit betekent dat we jou in ieder geval tot en met 7 februari voornamelijk online onderwijs blijven aanbieden.

Uitzondering
Er geldt een uitzondering voor het praktijkonderwijs en voor toetsen. Die vinden volgens planning wél op locatie plaats. Vanuit je opleiding krijg je informatie over wat dit voor jou betekent. Voor stages gelden de regels die gelden voor de sector of branche waar je stageloopt. Als de activiteiten in die sector of branche doorgaan, kan de stage ook doorgaan.

Ondertussen blijven onze gebouwen open voor praktijkonderwijs en toetsen. De reis die je hiervoor moet maken valt onder noodzakelijk reizen en is daarmee toegestaan. Voor de rest geldt: studeer thuis. Mocht je écht niet thuis kunnen werken of studeren dan kun je tussen 10.00 en 16.00 uur in de gebouwen terecht. We moedigen dit echter niet aan. Mocht je toch naar de hogeschool komen, hou je dan aan de maatregelen. Wat betreft de openingstijden kunnen er uitzonderingen gemaakt worden voor ingeroosterde toetsen en praktijkonderwijs. 

Maak jij je zorgen? Blijf er niet mee rondlopen!
Dat we van je moeten vragen om nog langer online te studeren, vraagt wederom veel van je flexibiliteit en aanpassingsvermogen. We beseffen hoe moeilijk dat is. Maak jij je zorgen over studie? Dreig je studievertraging op te lopen door corona of andere omstandigheden? Of zie je het gewoon even niet meer zitten, om wat voor reden dan ook?

Blijf er niet mee rondlopen en neem contact op met je opleiding, studieloopbaanbegeleider, coach, de decaan of de studentbuddy’s van het Studentsucces Centrum. Bij het Studentsucces Centrum kun je trouwens ook terecht voor cursussen en (praktische) hulp bij het studeren. Of gewoon, voor een virtueel kopje koffie en een luisterend oor. Hou vol! En blijf denken aan je gezondheid. Pas op jezelf en op elkaar.

Meer informatie over de coronamaatregelen vind je op Iris via Weten & Regelen.