04
januari
2022
|
11:16
Europe/Amsterdam

Coronamaatregelen hoger onderwijs ongewijzigd

online_onderwijs_1

Het demissionaire kabinet heeft gisteren besloten het online onderwijs in het hoger onderwijs voort te zetten.  Voor jouw onderwijs blijft de situatie dus ongewijzigd. 

Om duidelijkheid te scheppen hebben wij vóór de kerstvakantie al besloten om het online onderwijs te verlengen tot en met einde van periode 2 (tot en met 28 januari). Door het onderwijs online aan te bieden is er tijdelijk meer ruimte in de gebouwen voor fysiek geplande toetsen en kunnen we die organiseren op 1,5 meter afstand. Dit geldt ook voor het praktijkonderwijs op locatie. Beiden gaan door volgens je rooster. Vanuit je opleiding krijg je informatie wat dit betekent voor jouw onderwijs. 

 Als je thuis écht niet kunt studeren of werken kun je op de hogeschool terecht. Als je naar school komt, doe dan in ieder geval twee keer per week een zelftest.  

Na de besluitvorming van de overheid op 14 januari, informeren we je wat dat betekent voor jouw onderwijs vanaf periode 3. Hopelijk kunnen we je dan een gunstiger perspectief geven. We wensen je sowieso een goede start van 2022 en wensen je veel succes met je toetsen.  

 Zit je ergens mee? Blijf vooral in gesprek met elkaar. Veelgestelde vragen over corona vind je ook via Weten & Regelen op Iris.